Social

(galerie foto) Emoții: Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a oferit daruri tinerelor mămici de la maternitatea din Rezina

Pinterest LinkedIn Tumblr

Campania „O nouă viață” a Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a ajuns și la mamele din Rezina. Acum, în cutiile de daruri au fost incluși și o pereche de papucei pentru micuți. Femeile au spus că se bucură de lucrurile primite, pentru că sunt foarte necesare.

Liliana Danilia a născut acum câteva zile o fetiță. Tânăra mămică a primit în dar hăinuțe și jucării pentru copil. Femeia a spus că cel mai bine îi prind scutecele și pliantele din care învață lucruri noi. „Când primești de la cineva un cadou este foarte emoționat, este plăcut așa ceva”, a spus Liliana Danilia.

Campania "O nouă viață" a Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss"

plahotniuc edelweiss a oferit daruri tinerelor mămici de la maternitatea din Rezina

Toate femeile care au născut recent la Spitalul Raional din Rezina au primit cutia cu daruri. „Sunt o pereche de ciorăpei pentru copilași foarte veseluți care plac tare mamelor noastre. Mămicile nouă ne scriu din teritoriu și ne spun cam ce și-ar mai dori ele să găsească în cutie”, a menţionat Lidia Cucoş, directorul executiv al Fundației „Edelweiss”.

edelweiss a oferit daruri tinerelor mămici de la maternitatea din Rezina

vlad plahotniuc, edelweiss a oferit daruri tinerelor mămici de la maternitatea din Rezina

Edelweiss a ajuns în Rezina încă în luna martie și până acum, au fost oferite aproape 60 de cutii cu daruri. „Avem aici mămici care sunt prezente de pe ambele maluri ale Nistrului, avem mămici și din Râbnița, Camenca, care vin și nasc în spitalul din Rezina și apreciază enorm de mult această atenție a Fundației Edelweiss”, a subliniat Eleonora Graur, președintele raionului Rezina.

Campania „O nouă viață” a Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a fost lansată din luna martie în toată țara. Cutii cu daruri pentru pici ajung în 24 de maternități.

o noua viata, Edelweiss a ajuns în Rezina încă în luna martie și până acum, au fost oferite aproape 60 de cutii cu daruri. "Avem aici mămici care sunt prezente de pe ambele maluri ale Nistrului, avem mămici și din Râbnița, Camenca, care vin și nasc în spitalul din Rezina și apreciază enorm de mult această atenție a Fundației Edelweiss", a subliniat Eleonora Graur, președintele raionului Rezina. Campania "O nouă viață" a Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a fost lansată din luna martie în toată țara. Cutii cu daruri pentru pici ajung în 24 de maternități

plahotniuc edelweis, pdm, aoam, partidul democrat, moldova

loading...

Comments are closed.