Gas Natural Fenosa: Tarifele la energia electrică vor SCĂDEA cu 20%. Iată din ce cauză se ieftinește lumina

Prețul la energia electrică au scăzut, în medie, cu 10% de la 1 iulie 2018, guvernul filip, pdm reforme

Datortita programelor de eficienta ale Gas Natural Fenosa Furnizare Energie s-a reusit reducerea costurilor operationale cu 20% fata de cele anterioare calculate in tarif, fapt care va permite reducerea tarifului pentru consumatorii finali.

Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a aprobat valoarea costurilor de baza pentru primul an de valabilitate a Metodologiei de calculare, aprobare si aplicare a preturilor reglementate pentru furnizarea de energie electrica de catre furnizorul final si furnizorul de servicii universale in anul de baza 2018.

Astfel, costurile de baza ale furnizarii energiei la preturi reglementate pentru Gas Natural Fenosa Furnizare Energie au fost aprobate in valoare de 62 milioane lei, care includ: costurile de personal – 21 milioane lei; costurile materiale – 0,7 milioane lei; cheltuiel pentru serviciile organizatiilor terte – 40,3 milioane lei.

Aceasta presupune o scadere a cheltuielilor de functionare recunoscute pentru Gas Natural Fenosa Furnizare Energie de aproximativ 20%.

energie electrica ieftinire, pret energie electrica, anre preturi, scadere la tarife, preturi mici energie electrica, pretul la lumina

Total
0
Shares
Total
0
Share