Gata cu dezoligarhizarea? Deputatul Alaiba: Fără supărare, plec și eu în vacanță

Gata cu dezoligarhizarea, Deputatul Alaiba Fără supărare plec și eu în vacanță, maia sandu dumitur alaiba, blocul acum psrm, ministrii au plecat la odihna, 

Se pare că politicienii din blocul ACUM au cam obosit în munca asiduă de dezoligarhizare și rând pe rând se reatrag la odihnă. După scandalul cu plecarea în concediu a miniștrilor din Guvernul Sandu, Nicu Popescu și Olesea Stamate, la doar două luni după ce au fost numiți în funcții, deputatul PAS Dumitru Alaiba a anunțat că pleacă și el la odihnă cu familia.

“Dragă cetățean. Noi, demnitarii, suntem servitorii tăi. Noi aplecăm capul în fața ta și îți mulțumim umil pentru încredere și răbdare, pentru că problemele din viața ta știm că te sufocă. Totuși, suntem servitori, nu suntem sclavi. Unii din voi, însă, ne tratează ca sclavi. Și asta dezamăgește”, a scris Alaiba pe facebook. “Oamenii care s-au alăturat de urgență echipei din guvern și-au anulat planuri, au renunțat la cariere, au venit acasă, unii încă și caută chirie și grădinițe pentru copii. Unii încă trăiesc departe de familiile pe care le iubesc. Așa suntem noi, nebuni”, a adăugat deputatul PAS.

În acext context, Dumitru Alaiba a declarat că din cauza implicării sale în politică, în utimii ani a ratat deja două concedii, însă pe al treilea nu-l va rata. “Zilele astea sunt singur în Moldova, pentru că ai mei au mers la familie în Estonia. Pe data de 14 august voi merge la ei. Fără supărare”, a spus Alaiba. Amintim că într-o postare pe facebook, premierul Maia Sandu a scris că acutuala guvernare ACUM-PSRM muncește câte 20 de ore pe zi, 7 zile din 7.

Plecarea miniștrilor Justiției și de Exerne la odihnă a indignat pe mulți cetățenii. Chiar și vloggerul Dorin Galben a făcut un video în care a criticat aceste plecări în concediu, deși ACUM este cel mai mult de lucru la reformarea statului.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share