Politic

George Simion: Constantin Codreanu este candidatul întregii mișcări unioniste! Valeriu Munteanu este rămâne candidatul PL-ului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderii Partidului Liberal, autodeclarat unionist, au rămas imuni la eforturile unioniştilor din medul civic de a-i convinge să înainteze un candidat comun la alegerile pentru Primăria Chişinău, a declarat azi preşedintele Acţiunii 2012 George Simion în cadrul conferinţei de presă a Partidului Unităţii Naţionale.

„Pe parcursul ultimei săptămâni, am încercat să adunăm toți candidații la un loc pentru a găsi o formulă de candidat comun cu care toți să mergem. Din păcate, până ieri-târziu, în noapte, am muncit la lucrul acesta și acest lucru nu a fost posibil”, a spus Simion, citat de deschide.md.

Liderul Acțiunii 2012 a declarat că în cadrul organizației pe care o conduce s-a votat în proporție de 80% pentru un singur candidat, acesta fiind candidatul PUN Constantin Codreanu.

„Constantin Codreanu nu este candidatul unui partid sau altul. El este candidatul întregii mișcări unioniste”, a ţinut să sublinieze Simion.

Liderii mișcării unioniste discuții au negociat un candidat comun la Primăria Chișinău sunt liderii Partidului Liberal, formațiune declarată unionistă, care l-a înaintat pe Valeriu Munteanu la funcția de primar al capitalei.

loading...

Comments are closed.