Alte știri

Gestul șocant făcut de o tânără față de fostul ei iubit. I-a cerut un ultim sărut și i-a rupt limba

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără n-a suportat ideea că povestea ei de iubire s-a terminat, astfel că a făcut un gest șoicant față de cel care îi fusese partener de viață. Tânăra din Barcelona, pe nume Adaia Lopez Esteva, și iubitul ei s-au cunoscut prin intermediul unui site de întâlniri.

S-au despărțit după doar două luni, din cauza temperamentului violent al tinerei. Ulterior, cei doi și-au reluat relația, însă s-au separat din nou. Adaia a plecat din casa iubitului ei, dar s-a întors la scurtă vreme. I-a cerut iertare bărbatului, dar a vrut să primească și un ultim sărut înainte de despărțire, transmite Libertatea.ro

Bărbatul a fost de acord, însă în momentul în care s-au sărutat, Adaia l-a mușcat și i-a rupt limba. A plecat de la fața locului, lăsându-și fostul iubit plin de sânge, scrie publicația El Taquigrafo Potrivit sursei citate, procesul tinerei a început, avocații victimei cerând opt ani de închisoare pentru fapra ei.

Adaia afirmă că declarațiile fostului ei iubit sunt false și neagă că ar suferi de tulburări de personalitate. În plus, Adaia l-a acuzat pe fostul ei partener de violență.

loading...

Comments are closed.