Social

Gheorghe Cavcaliuc a făcut dreptate în cazul accidentului din Ștefan Vodă! Șoferul și polițiștii corupți vor fi pedepsiți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook la postarea care a apărut ieri în internetul moldovenesc unde o tânără din Ștefan Vodă afirmă că verișorul ei a fost lovit de un automobil, iar vinovatul de producerea accidentului a scăpat basma curată după ce a dat mită polițiștilor din Ștefan Vodă.

Desigur că nu tolerez cazurile de corupție și imediat m-am autosesizat. Cel vinovat de producerea accidentului a fost deja reținut și a fost deschisă o cauză penală, inclusiv pentru dare de mită. Cu dosar penal s-au ales și Polițiștii care au uitat de menirea lor și în loc să facă dreptate, au dorit să facă bani.”, scrie Cavcaliuc pe Facebook.

Șeful adjunct al IGP anunță că este în drum spre Inspectoratul de Poliție Ștefan-Vodă pentru a face o ședință extraordinară cu toți factorii de decizie din această subdiviziune pe marginea acestui caz, totodată, Cavcaliuc îl va vizita pe Dumitraș, verișorul Nicoletei pentru a-i spune personal că în cazul lui s-a făcut dreptate. Acesta promite că atunci când băiețelul va fi externat din spital, acesta va juca împreună cu el fotbal.

În cadrul aceluiași mesaj, Cavcaliuc și-a reiterat apelul către moldoveni să nu ofere mită, să nu tolereze corupția și atunci când unii colegi totuși vor încerca să mușamalizeze careva cazuri, acesta roagă să anunțați Poliția, sau chiar să îi scrieți în privat.

loading...

Comments are closed.