Politică

Gheorghe Cavcaliuc anunță că a fost contactat de trei partide pentru a deveni președintele acestora. Ce spun susținătorii lui?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul șef adjunct al Poliției Naționale, colonelul Gheorghe Cavcaliuc, a scris pe pagina sa de Facebook, că a primit mii de mesaje de la susținătorii săi din țară și de peste hotare, în vederea mesajului anterior a acestuia de a păși în lumea politicului.

„Odată cu demisia mea de onoare din funcția de conducător al Poliției Naționale și declararea intenției de evoluare pe dimensiunea politică am început să primesc mii de mesaje de la voi întru susținerea pasului responsabil pe care l-am făcut, dar am primit și câteva mesaje de la diverse partide politice extraparlamentare, cu propunerea preluării conducerii acestora, deoarece au mare încredere în mine și ar fi onorați să conduc în continuare anume partidul lor, fiind încrezători ca vom avea mari succese.”, scrie Gheorghe Cavcaliuc în mesajul său.

Colonelul Cavcaliuc spune că este onorat și transmite mulțumiri tuturor celor care i-au susținut decizia și a fost profund marcat de acele mesaje. Totodată, acesta spune că va lua în vedere toate recomandările primite, mulțumind încă odată tuturor pentru atitudine, încredere și respect.

Fostul vice șef al IGP spune că va analiza propunerile de la liderii partidelor extraparlamentare, în special ideologiile, scopurile și valorile partidelor date. Totuși, Cavcaliuc este gata să consulte cetățenii, echipa sa și oamenii care sunt gata să facă parte din echipa sa pe viitor, pentru a afla dacă trebuie să accepte una din cele trei propuneri, sau să aștepte și altele, el fiind încrezător că ele încă vor veni, sau să înceapă un proiect de la zero, cu oameni noi și idei noi.

Marea majoritate a cetățenilor, care sunt gata să intre în echipa lui, au spus ca acesta să creeze un partid nou, de la zero. Aceștia l-au sfătuit să strângă în jurul său, oameni noi, pentru a contrui din temelie, de la zero un partid al oamenilor, care să lucreze pentru oameni. Mai mulți oameni s-au arătat disponibili să îl susțină pe colonelul Cavcaliuc, fiind gata să adere la formațiunea sa politică.

loading...

Comments are closed.