Alte știri

VIDEO// Gheorghe Cavcaliuc, către Igor Grosu: „Să nu-ți fie frică să-mi pronunți numele. Teme-te de candidații tăi certați cu legea”

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Înainte să arunci pietre în alții, e bine să faci ordine în propria curte.” Este afirmația lui Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE, care susține că cei din PAS s-au supărat pe el și pe PACE pentru că le-a arătat, cu argumente acest lucru. Mai ales că, potrivit lui Cavcaliuc, faimoasele lor filtre de integritate sunt varză, „dacă prin ele trec, într-o veselie, narcomani și corupți de tot felul.”

„Domnul Grosu, cel care se teme până și numele să mi-l pronunțe, a demonstrat ieri, a câta oară, că știe să facă politică doar prin minciună, iar acest lucru l-a văzut o țară întreagă la TV8. Domnul Grosu este un mincinos arogant”, a scris liderul PACE într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Grosu ar fi recunoscut că a doua zi după ce Gheorghe Cavcaliuc a anunțat despre legătura dintre droguri și un candidat cu nr. 8 din lista unui partid, știa despre decizia Natei Albot de a se retrage de pe lista PAS.

„În public, însă, insista cu spume la gură că ea va rămâne. O minciună”, a mai menționat Cavcaliuc.

Tot ieri, la TV8, Grosu, cel care, potrivit liderului PACE „se teme să-mi pronunțe numele, a demonstrat, a câta oară, că interesele lui de partid nu au nimic în comun cu interesele țării. Și asta pentru că era gata să o păstreze pe Albot în listă, chiar dacă ea a recunoscut incidentul cu drogurile.”

„Pe domnul arogant care se teme să-mi pronunțe numele l-a mai luat gura pe dinainte și a recunoscut că pe lista PAS mai sunt indivizi certați cu legea, dar că niciunul nu va fi exclus. S-a bâlbâit săi-i justifice prin litigii judiciare care durează, chipurile, de ani de zile. Ei bine, aici domnul Grosu confirmă că există o cârdășie dintre PAS și președintele CEC, Dorin Cimil, desemnat în Comisia Electorală anume de acest partid”, a mai adăugat Cavcaliuc.

Asta în timp ce un membru PACE, implicat într-un proces judiciar de partajare a averii dintre soți, a fost declarat incompatibil de Cimil, cu funcția de candidat.

„Cum rămâne, însă, cu cei din PAS, despre care dl Grosu singur spune că au procese de judecată? Duble standarde”, se întreabă Gheorghe Cavcaliuc.

Mai mult, Cavcaliuc a menționat că Grosu, de frică să nu cumva îi pronunțe numele, „a mai venit cu o minciună.”

„Dumnealui afirmă că toți ceilalți candidați din lista PAS sunt integri. Chiar dacă singur se contrazice prin dosarele judiciare. Sau poate că asta e strategia partidului al cărui șef INTERIMAR este? Partidul PACE nu va permite ca la putere să ajungă oameni certați cu legea. Domnului Grosu nu trebuie să-i fie frică să-mi pronunțe numele. Trebuie să-i fie frică de indivizii certați cu legea, care profită de filtrele lor sparte ca să ajungă la guvernare,” a conchis liderul PACE.

Reacția vine după ce ieri, Igor Grosu a recunoscut, în cadrul emisiunii Cutia Neagra de la TV8, că de fapt a știut despre cazul cu droguri a Natei Albot și era gata s-o accepte pe listă chiar după ce această informație a fost făcută public.
Anterior însă, tot Grosu l-a numit pe Cavcaliuc minciunos și susținea că informația lui nu e veridică.

Amintim că în decembrie 2016, vedeta TV Nata Albot a fost depistată cu substanțe narcotice asupra sa, pe aeroportul Chișinău.

Dezvăluirile despre cazul în care a fost implicată aceasta au fost făcute de către Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE. Acesta din urmă susține că pe listele electorale există în jur de 30 de persoane care au probleme penale.

La două zile de la dezvăluirile făcute de Cavcaliuc, Nata Albot a anunțat că își va retrage candidatura. Deși a recunoscut cazul cu trafic de droguri l-a învinuit nu doar pe Cavcaliuc, dar pe toata presa care a mediatizat cazul.

loading...

Comments are closed.