Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE, și-a cumpărat bilet spre Chișinău

 

Astăzi, liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a anunțat că și-a procurat un bilet la avion pentru a reveni în Republica Moldova pe 25 august 2023, în ziua fondării partidului. Această veste vine ca o surpriză pentru mulți, întrucât Cavcaliuc este implicat într-un conflict cu regimul Maiei Sandu, care încercă să-l aducă în țară pe baza unor acuzații pretins false și calomnioase.

Într-un mesaj adresat poporului moldovean și celor care își serbează numele Gheorghe, Cavcaliuc a transmis felicitări cu ocazia Sfintei Marii Mucenici Gheorghe Biruitorul. Totodată, el a subliniat că revenirea sa în Moldova se face în propriile condiții și nu în momentul dorit de Maia Sandu, pe care a caracterizat-o drept un dictator.

Promisiunea făcută într-un interviu acordat Unimedia cu două luni în urmă a devenit acum realitate. Cavcaliuc a confirmat că va veni în țară pentru a se alătura poporului în lupta împotriva regimului considerat de el ca fiind criminal. În acest sens, el a făcut o analogie între el însuși și Marele Mucenic Gheorghe Biruitorul, amândoi fiind militari și luptători pentru dreptate.

Întoarcerea lui Cavcaliuc în Republica Moldova ar putea fi privită de susținătorii săi ca un moment crucial în lupta împotriva a ceea ce ei consideră a fi abuzurile puterii actuale.

Total
0
Shares
Total
0
Share