Gheorghe Cavcaliuc: Să fii tată este cea mai frumoasă meserie din lume!

Gheorghe Cavcaliuc, Să fii tată este cea mai frumoasă meserie din lume, igp, ziua tatilor, politia moldova

Ieri, 17 iunie, s-a celebrat Ziua Internațională a Tatălui, sărbătoare ce semnifică fortificarea relațiilor dintre tați și copii cu scopul de a consolida și construi o societate puternică. La inițiativa Inspectoratului General al Poliției (IGP), Ziua Tatălui s-a celebrat în premieră și în Republicii Moldova.

Gheorghe Cavcaliuc, prin exemplul propriu, a fost la deschiderea unui eveniment frumos în raionul Rezina, în calitate de tătic și șef-adjunct al Politiei Naționale.

“Le doresc la toți viitorii și actualii tătici să profite din plin de timpul petrecut alături de copii, să se dedice în totalitate întru dezvoltarea armonioasă și fericită a copiilor prin propriul exemplu. Cu acest prilej, la rîndul meu îi mulțumesc tatălui pentru că ma călăuzit și vegheat, îi doresc sănătate și zile multe, pace în suflet și să îl ocolească grijile”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.

Totodată, Cavcaliuc a adus mulțumiri șefului Inspectoratul De Poliţie Rezina, dl Igor Botea și președintelui Consiliul raional Rezina, dna Eleonora Graur pentru excelenta organizare a ”Zilei Internaționale a tatălui” și integrării Poliției în viața comunității prin asigurarea comună a securității și desfășurării activităților distractiv – educative.

“Îmi doresc, ca această inițiativă frumoasa a IGP-ului, sa prindă rădăcini puternice în țara noastră și an de an, să fie celebrată în toată țara, devenind o sărbătoare națională, consolidînd relațiile tăticilor cu copii lor”, a mai spus Cavcaliuc.

La mulți ani tuturor tăticilor din Republica Moldova!

Gheorghe Cavcaliuc, Să fii tată este cea mai frumoasă meserie din lume, igp, politia, moldova 

Să fii tată este cea mai frumoasă meserie din lume, igp, politia, moldova 

Ziua internațională a tatălui, rezina, moldova, 18 iunie

rezina, moldova, 18 iunie, gheorghe cavcaliuc

 

ziua tatalui, republica moldova, igp, cavcaliuc

Total
0
Shares
Total
0
Share