Gheorghe Petic: Unii deputați din ACUM vor bate din palme dacă ajung din nou la închisoare

Gheorghe Petic, Deținut, Blocul ACUM, activist, politician, acuzat, justiție, supărat

Gheorghe Petic dezamăgit de modul în care colegii lui din Blocul ACUM l-au lăsat să lupte unul la unu cu justiția din Republica Moldova.

Activistul politic, membrul Blocului ACUM, Gheorghe Petic, într-o postare de facebook, acuză colegii din formațiunile politice Platforma DA și PAS că s-ar desolidariza de dânsul.

Acesta se declară ca fiind un deținut politic și povestește cum că ar fi primit replici din partea unor exponenți politici din Blocul ACUM precum că în Moldova nu ar mai exista deținuți politici.

„O parte componenta Blocului ACUM s-a desolidarizat de mine si de alti detinuti politici , de parca noi ne-am pus osul la bataie nu pentru democratie, libertate…..etc, unii au intrat in alegeri prezidentiale si nu au interes la moment.Eu nu ma voi desolidariza de voi pentru ca, comparativ cu voi , nu am pierdut contactul cu pamintul, va citez pe unul ,, Noi nu mai avem detinuti politici,, Desigur, in Palament nu sunt. Astazi m-ati lasat sa lupt unul la unul cu justitia criminala si elementele criminale din procuratura si sa ma inec in procese, apropo unul e degraba la Orhei si sunt convins ca unii veti bate din palme daca ma baga si justitia lui Dodon in puscarie .”, scrie Gheorghe Petic.

Petic promite că nu va mai înaint cerințe sau rugăminte membrilor Blocului ACUM și-i roagă doar să insiste pe punerea în aplicare a Declarațiilor Adunării Populare a Consiliului Europei din 19 iunie și 3 octombrie prin care i s-ar fi conferit statutul de „deținut politic”, lucru care l-ar absolvi de pedeapsă și ar anula dosarele care i-au fost intentate.

Citește și: FOTO // Așa arată INTERIORUL sediului PAS cu 4 etaje din centrul Chișinăului

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share