Ghimpu dă de pământ cu Năstase și Maia Sandu: blocul MUCA (ACUM inversat) sunt copiii oligarhilor!

Ghimpu dă de pământ cu Năstase și Maia Sandu, blocul MUCA (ACUM inversat) sunt copiii oligarhilor, pas cu da, plm, platon topa filat, pl dorin chirtoaca, unirea, partidul liberal, alegeri moldova 2019
 

Fostul lider PL, Mihai Ghimpu, este foc și pară după ce luni Andrei Năstase și Maia Sandu l-a refuzat pe Dorin Chirtoacă ca Partidul Liberal să participe la alegerile din 2019 pe o listă comună cu blocul ACUM (Platforma DA + PAS).

“Debarcarea binomului Plahotniuc-Dodon se poate face adunând vot cu vot, blocul MUCA (ACUM inversat) nu are cum aduna toate voturile, pentru că și ei sunt copiii oligarhilor și multă lume nu va vota pentru ei. La fel, nu vor vota sau nu vor ieși la vot și 90% de unioniști, pentru că obiectivul nostru este UNIREA cu Țara-Mamă, România, cu atât mai mult că AD-ul (DA) i-a alungat public din PMAN pe unii unioniști, care vroiau să protesteze și ei alături de “Platforma Civică”, a scris Mihai Ghimpu pe Facebook.

“În concluzie și nu pentru prima dată consider, că acest bloc ACUM, mai bine zis MUCA, este la fel unul oligarhic, de orientare pro-rusă și n-are nimic pro-UE, decât folosirea acestui obiectiv, întrucât direcția pro-Rusia este ocupată de PSRM și PCRM…”, a punctat liberalul.

Având în vedere “decizia orgolioasă și îngâmfată” luată de Năstase și Sandu față de participarea PL împreună cu blocului ACUM, Ghimpu consideră că PL trebuie neapărat să participe în alegerile din 24 februarie, în primul rând pentru a promova UNIREA cu România, iar în al doilea rând pentru a aduna voturile unioniștilor și ale celor care nu susțin blocul ACUM.

“PL vine în următorul Parlament fără discuții, nu vă orientați după sondajele lui Dodon-Năstase-Plahotniuc. Votați PL, UNIREA și doar UNIREA ne va scăpa de toți oligarhii și de toate chinurile aduse de cei, care mănâncă fără nici un pic de rușine și ultima felie de pâine a celor, care duc lipsa pâinii”, a mai declarat președintele de onaore PL.

“Refuzul lui Năstase – Sandu și Alianțele din 2009 încoace cu PLDM – Vlad Filat și PDM – Vlad Plahotniuc, care au compromis cursul european prin furtul miliardului și instaurarea dictaturii de azi au demonstrat, că PL nu poate conta în lupta pentru binele oamenilor, pentru UNIREA cu Țara – Mamă, România, pe alte partide, decât pe propriile forțe”, afirmă Mihai Ghimpu.

Mai mult, acesta consideră că decizia ACUM de a participa în alegerile din 24 februarie doar cu candidații săi, respingând înțelegerea cu Președintele PL Dorin Chirtoacă nu exclude faptul, că “blocul MUCA” va face coaliție după alegeri fie cu PDM, fie cu PSRM, numai să-și elibereze patronii (Filat și Platon), care i-au mandatat anume pentru acest lucru, investind în ei și foarte-foarte mulți euro.

Total
0
Shares
Total
0
Share