Social

GLODENI // Doi bărbaţi au fost condamnaţi la ani grei de închisoare pentru omorul unui consătean

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi bărbaţi din raionul Glodeni au fost condamnaţi la închisoare pe un termen de 20 de ani, şi respectiv 17 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis pentru omorul intenţionat a unui consătean de al lor.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit probatoriului administrat de către procurorii de la Procuratura raionului Glodeni, cei doi bărbaţi au fost recunoscuţi vinovaţi de săvârșirea infracțiunii incriminate, fiind acuzați că, în noaptea de 16 ianuarie 2022, în timp ce se aflau împreună cu victima la unul dintre ei la domiciliu, dintr-o localitate din Glodeni, între cei doi şi victima s-a iscat un conflict, cauzat de consumul excesiv de băuturi alcoolice.

Astfel, conflictul verbal a generat în altercaţii fizice, în cadrul cărora ambii inculpaţi i-au aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, apoi cu un ciomag din lemn şi o coadă de la topor din lemn în regiunea capului, cât şi a cutiei toracice, cauzând-i leziuni corporale grave, care au dus la decesul persoanei.

Inculpaţii sunt originari dintr-o localitate din raionul Glodeni, unul dintre ei având vârsta de 39 de ani, iar cel de-al doilea, vârsta de 31 de ani. Victima la rândul său, era un bărbat în vârstă de 35 de ani, fiind locuitor al aceluiași sat de unde sunt și inculpații.

Pe parcursul examinării cauzei penale în instanța de judecată, inculpații s-au aflat în stare de arest preventiv, măsură menţinută şi de către instanţa de judecată până la intrarea sentinţei în vigoare.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel, în termen de 15 zile.

 

loading...

Comments are closed.