Social

GREU DE CREZUT: Peste 200 de femei reclamă că au vorbit cu morții… prin intermediul sexului oral

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste 200 de femei au spus că ar fi fost abuzate sexual în timpul unor ședințe de spiritism care au avut loc în Brazilia. Învinuirile i se aduc unui cunoscut clarvăzător brazilian pe nume Joao Teixeira de Faria.

Până acum cel puțin 200 cereri au fost deja depuse la Poliție doar în statul Sao Paolo, în care bărbatul este acuzat de viol și hărțuire sexuală. Printre femeile care au depus plângere sunt și turiste străine.
 
Acestea au mărturisit că în timpul sesiunilor de spiritism, clarvăzătorul le ducea într-o cameră separată unde aveau loc diferite acțiuni cu caracter sexual. Victimele se plâng că Joao de Faria le obliga să se masturbeze sau să îi facă sex oral, spunând că astfel se făcea un transfer de energie pură.
 
O coregrafă olandeză identificată ca fiind Zahira Leeneke Maus a declarat pentru Globo TV că Faria o violase. Clarvăzătorul a fost reținut la 12 decembrie. Bărbatul pledează nevinovat.
 
Joao de Faria, a cărei reputație depășește Brazilia, are numeroși adepți inclusiv în Statele Unite, celebra Oprah Winfrey făcând un show televizat în 2013, după care, un an mai târziu, l-a vizitat. De asemenea, „clarvăzătorul” este foarte bine cunoscut în Australia și Europa.
Joao de Faria
loading...

Comments are closed.