Politic

Grigore Novac: „Grupul pro-Plahotniuc murdărește memoria celor căzuți în războiul de pe Nistru”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul socialist Grigore Novac, consideră că protestele de azi, din fața clădirii Guvernului murdăresc memoria celor căzuți în conflictul de pe Nistru.

Mai mult de atât, socialistul consideră că în spatele acestor proteste ar fi stat noul grup parlamentar, în frunte cu Andrian Candu, „PRO-MOLDOVA”.

„Un grup violent de persoane a încercat să deturneze sensul manifestărilor de astăzi, recurgând în fața Guvernului la gesturi agresive și încălcând legile. Informațiile de care dispunem arată că în spatele acestui “protest” stau Plahotniuc și Shor, împreună cu noua lor echipă reunită în proiectul Pro Moldova. De altfel, este suficient să vă uitați la câteva dintre fețele celor care au comis agresiuni în fața Guvernului și o să recunoașteți personajele folosite de atâtea ori de Plahotniuc în acțiuni făcute împotriva partidelor de opoziție. Aceleași metode, aceleași autobuze cu care au fost aduși forțat din teritoriu, aceeași regizori, aceeași executanți și, probabil, aceeași bani folosiți din frauda bancară.”, scrie deputatul într-o postare pe facebook.

Citește și: VIDEO // Momentul în care un veteran sparge ușa Guvernului, cu buzduganul

 

loading...

Comments are closed.