Alte știri

GROAZNIC // Un chișinăuian de 60 de ani, învinuit de OMOR. Cum a avut loc crima

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, originar din Capitală, a fost reținut de ofițerii de investigație și de urmărire penală a Inspectoratului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău pentru comiterea unui omor.

Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 6 iulie , despre faptul că în curtea blocului de locuit de pe str. Trandafirilor din sec. Botanica, a fost un conflict între vecini cu altercație fizică. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului pentru stabilirea circumstanțelor, fiind solicitat și un echipaj medical. La locul faptei forțele de ordine, au stabilit în urma documentării, că victima, un bărbat în vârstă de 33 de ani și bănuitul de 60 de ani, au ieșit în curtea blocului de locuit, între ei s-a iscat un conflict. Ulterior în urma conflictului individul având asupra sa un cuțit , a aplicat mai multe lovituri pe suprafața corpului victimei, care ulterior în urma plagilor de cuțit primite, a decedat până la sosirea ambulanței.

Suspectul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor unde acesta și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Omor”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

loading...

Comments are closed.