Alte știri

Grupare de hoți-minori, printre care și un moldovean de 16 ani, destructurată în Italia

Pinterest LinkedIn Tumblr

O grupare de hoți-minori, printre care și un moldovean de 16 ani, a fost destructurată în Italia. Este vorba despre patru băieți care ar fi dat trei spargeri la aceeași școală.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Totul a avut loc în comuna Molinella din provincia Bologna. Cei patru indivizi ar fi un moldovean, un italian și doi minori originari din Maroc, scrie echipa.md

Presa din Italia scrie că cei patru, toți de câte 16 ani, ar fi spart ușa de la ieșirea de urgență, au pătruns în școală, iar ulterior au mai spart două uși și au furat aproximativ 30 de calculatoare și tablete utilizate atât de profesori cât și de elevi.

Pentru a fura toate aceste bunuri, cei patru minori au fost nevoiți să intre de două ori în școală, deoarece din prima nu au reușit să care tot ce au vrut. Furturile au fost comise în nopțile de 15 și 16 iunie.

Neștiind unde să ascundă prada furată, minorii au dus-o în incinta unei foste fabrici de încălțăminte, a cărei clădire la moment se află în reparație.

Deși efectuase deja două furturi, minorii s-au încumetat să intre și a treia oară în instituția de învățământ, doar că de această dată ei erau așteptați de carabinieri și polițiști.

Unul dintre minori a fost reținut imediat, ceilalți trei însă reușise să fugă. Ulterior, însă, a doua zi dimineața a fost reținut un al doilea suspect, care se ascundea pe un câmp din apropiere. Mai târziu au fost reținuți și ceilalți doi complici.

Aceștia au fost documentați, apoi predați părinților.

Presa din Italia mai scrie că toți patru minori vin din familii bune, niciunul dintre ei nu este social-vulnerabil, iar părinții au rămas dezamăgiți de gestul copiilor.

Cercetările pe caz continuă.

loading...

Comments are closed.