Guvernul a numit noi conducători la șefia a cinci agenții și două inspectorate

Guvernul a numit astăzi conducători noi sau i-a reconfirmat pe alții la șefia a cinci agenții și două inspectorate din subordinea mai multor ministere.

Astfel, Sorin Popescu a fost desemnat director al Agenției de administrare a instanțelor judecătorești, Viorel Sochircă – în funcția de director al Inspectoratului Național de Probațiune, iar Igor Cașu a fost reconfirmat la șefia Agenției Naționale a Arhivelor, toate cele trei instituții fiind în subordinea Ministerului Justiției.

În aceeași ședință, Alexandru Cerbu a fost numit în funcția de director adjunct al Agenției Naționale a Arhivelor, iar Nicolae Bujor – în funcția de director adjunct al Agenției Resurse Informaționale din cadrul Ministerului Justiției.

Totodată, Guvernul l-a numit pe Dorin Poverjuc la șefia Agenției de Mediu, iar pe Ion Bulmaga – la cea a Inspectoratului pentru Protecția Mediului, la propunerea ministrului Mediului, Sergiu Lazarencu.

Miniștrii au acceptat, de asemenea, numirea lui Radion Gorea la șefia Agenției pentru gestionarea serviciilor sociale cu specializare înaltă din subordinea Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Total
0
Shares
Total
0
Share