Guvernul a numit un nou director al Agenției Moldsilva

 

Guvernul Republicii Moldova a făcut astăzi două numiri în cadrul agențiilor guvernamentale, informează telegraph.md

Victor Durbală a fost numit în funcția de director al Agenției Moldsilva, în timp ce Veaceslav Rapcinschi a preluat rolul de director general al Agenției Relații Interetnice.

Victor Durbală a activat anterior ca șef adjunct al Ocolului silvic Ghidighici din cadrul întreprinderii silvice Chișinău.

De asemenea, el a deținut funcții de inspector principal în domeniul ecologic și de manager în domeniul cinegetic. Totodată Durbală deține, titlul de doctor în științe sociale și masterand în biomedicină și ecologie,

Durbală este specializat în managementul resurselor forestiere și spații verzi. Înainte de această numire, el a fost primar al localității Ghidighici.

Pe de altă parte, Veaceslav Rapcinschi preia rolul de director general al Agenției Relații Interetnice cu experiență în culturologie și politici culturale.

Înainte de această numire, el a fost director al centrului de politici culturale, cu peste 30 de articole publicate atât în Moldova, cât și în străinătate. Rapcinschi deține un doctorat în sociologie și experiența de activitate ca lector universitar.

Total
0
Shares
Total
0
Share