Social

Guvernul Filip a găsit cumpărători pentru strugurii, merele și prunele agricultorilor ce anunțaseră că n-au unde-și vinde producția

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului solicită agenților economici din R. Moldova care dispun de frigidere sau depozite speciale cu atmosferă controlată, în care sunt stocate cantități solide de fructe și legume, în special, mere, prune, să transmită toată informația la Chișinău.

Agricultorii sunt îndemnați să completeze formulare în care să arate stocurile deținute, producție proprie, dar și preluată temporar pentru păstrare, specii, soiuri, locație, contacte etc.

„Informația solicitată este necesară, deoarece la minister au parvenit mai multe initiative de colaborare de la persone fizice și juridice autohtone și din străinătate, care doresc să achiziționeze produse vegetale din depozitele frigorifice și urmează a fi transmisă pe adresa email: [email protected] sau [email protected], transmite MADRM într-un comunicat.

Agenții economici pot telefona pentru a afla detalii și la numărul 0 22 220 585.

Menționăm că mai mulț agricultori din R. Moldova au anunțat că au depozitele pline cu struguri și mere pe care nu au unde le vinde. Aceștia au îndemnat cetățenii să cumpere femeilor de 8 martie fructe autohtone în loc de flori, pentru a-i ajuta să-și realizeze producția.

 

loading...

Comments are closed.