Lifestyle

HOROSCOP 15 iulie 2021: Leii trebuie să fie calmi și cât se poate de echilibrați. Ce au pregătit astrele pentru restul zodiilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vărsătorii ar putea primi o veste bună de la serviciu sau în legătură cu starea de sănătate. Una din cele mai bune alegeri pe care le-ar putea face astăzi Leii este fie calmi și cât se poate de echilibrați. Ce progonozează astrele pentru fiecare zodie în parte, vedeți mai jos. 

Berbec: Ai nevoie de o atitudine constructivă, generoasă față de oricine și orice, în special față de propriile treburi, ca să faci față provocărilor care îți pot umbri serios ziua.

Taur: Ar fi bine, chiar de la primele ore ale zilei, să îți modelezi singur o abordare binevoitoare a oricărei probleme, chiar și a celor care apar neanunțate și te pot supăra destul de mult.

Gemeni: Vei avea ocazia de a clarifica, mai întâi pentru tine, anumite sentimente și emoții, ca să le poți încadra corect, să poți lua cele mai bune decizii, pe baza lor.

Rac: Dincolo de momentele tensionate din discuțiile cu cei din anturajul apropiat, vor exista și momente speciale, de inspirație, când vei descoperi că ai resursele interioare necesare pentru a armoniza totul.
Leu: Una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face astăzi este să fii calm și cât se poate de echilibrat, bineînțeles, mai ales în momentele tensionate, în special în mediul de la serviciu.

 

Fecioară: Ai o ocazie prețioasă de a armoniza relația de cuplu. E de ajuns să accepți faptul că fiecare are dreptul la o opinie, o alegere, o decizie, chiar dacă, pe moment, pare să te contrazică.

Balanță: Este important să mobilizezi cele mai frumoase calități ale tale și astăzi îți va fi mai ușor să faci acest lucru, în special la locul de muncă, adică acolo unde contează cel mai mult.

Scorpion: Vin semnale pozitive de la cei dragi, semn că sentimentele tale sunt onorate și recunoscute. Este bine să eviți orice fel de exagerare, inclusiv momentele de răsfăț în care ai tendința de a deveni prea egoist.

Săgetător: Se arată un semn de pace în familie și ar fi bine să profiți de această ocazie pentru a schimba atmosfera. Nu e nevoie de gesturi speciale, doar de sinceritate și de o atitudine mai senină.

Capricorn: Poți primi un sfat de mare valoare de la un apropiat, dar să ți se pară că sună prea frumos ca să fie adevărat sau că e prea greu de pus în aplicare în situația pe care încerci tu să o gestionezi.

Vărsător: Poate să apară o veste bună de la serviciu sau în legătură cu starea ta de sănătate. Poate că nu te va entuziasma, dar e, totuși, o veste bună.

Pești: Ești binecuvântat cu un impuls pozitiv de recunoaștere și exprimare a celor mai frumoase sentimente pe care le trăiești în această perioadă.

Sursa: Libertatea.ro

loading...

Comments are closed.