Social

HOROSCOP 20 martie 2018: Zodia asta va fi dezamăgită din cauza unei pierderi bănești

Pinterest LinkedIn Tumblr

HOROSCOP 20 martie 2018: Taurii vor avea o relație bună cu cei din jur, fecioarele  vor avea posibilitatea de a face un pas important în viață, iar balanțele vor fi dezamăgite și se vor izola datorită pierderilor bănești. Iată ce ți-au rezervat astrele în această zi!

HOROSCOP 20 martie 2018: BERBEC

În prima parte a zilei s-ar putea să faci cunoștință cu o persoană deosebită, care te atrage din primul moment. Fi prudent și modest! La locul de muncă sau în afaceri este recomandat să fi cu ochii în patru și să nu-ți asumi niciun risc.

HOROSCOP 20 martie 2018: TAUR

Se pare că te simți în formă intelectuală excelentă, ai idei ingenioase și ești dispus să-ți ajuți colegii de muncă sau pe partenerii de afaceri. Relațiile cu cei apropiați ar trebui să fie foarte bune. A doua parte a zilei s-ar putea să fi într-o dispoziție romantică și nu este exclus să faci un cadou persoanei iubite.

HOROSCOP 20 martie 2018: GEMENI

Ai posibilitatea să cumperi un obiect de valoare pentru casă, pe care familia îl dorește de mult timp. În a doua parte a zilei s-ar putea să fi nevoit să schimbi programul din cauza unor probleme profesionale.

HOROSCOP 20 martie 2018: RAC

Cei din jur te apreciază pentru atitudinea deschisă și cooperantă. Relațiile cu partenerul de viață au o evoluție foarte bună. La locul de muncă sau în afaceri sunt șanse să te faci remarcat prin sfaturile ingenioase pe care le oferi.

HOROSCOP 20 martie 2018: LEU

Pentru tine se anunță o zi deosebit de favorabilă, cel puțin pe plan sentimental. Cu ocazia unei întâlniri de grup, s-ar putea să faci cunoștință cu o persoană deosebită astfel încât, atracția pare să fie reciprocă.

HOROSCOP 20 martie 2018: FECIOARĂ

Contextul astral favorabil al zilei de azi te poate ajuta să faci un pas important în viață. Este recomandat să asculți sfaturile persoanelor apropiate și să iei deciziile care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele tale pe termen lung.

HOROSCOP 20 martie 2018: BALANȚĂ

În prima parte a zilei s-ar putea să ai un sentiment de dezamăgire din cauza unei pierderi bănești. Astfel, te izolezi de colegii de muncă sau de partenerii de afaceri. Situația nu este atât de rea cum o vezi, iar perspectivele sunt încurajatoare. După-amiază o persoană apropiată îți va face o surpriză plăcută.

HOROSCOP 20 martie 2018: SCORPION

S-ar putea ca o nereușită în plan profesional să te ambiționeze și să te îndemne la asumarea mai multor riscuri. Nu te lăsa descurajat și rămâi prudent! Ziua de astăzi ar putea fi mai dificilă, dar este o situație trecătoare.

HOROSCOP 20 martie 2018: SĂGETĂTOR

Pe plan sentimental este posibil să aibă loc schimbări benefice neașteptate. Nu neglija problemele profesionale!

HOROSCOP 20 martie 2018: CAPRICORN

În prima parte a zilei este posibil să te întâlnești cu o persoană cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Relațiile cu prietenii și cu rudele ar trebui să fie foarte bune. Astfel, este un moment bun pentru a rezolva anumite probleme de familie pe care le-ai tot amânat.

HOROSCOP 20 martie 2018: VĂRSĂTOR

Dacă ai ocazia să pleci într-o călătorie împreună cu persoana iubită, ar fi bine să nu stai pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relației. Nu lua decizii importante în plan profesionale deoarece există riscul să te înșeli și să fi dezinformat de către un coleg de muncă sau un partener de afaceri.

HOROSCOP 20 martie 2018: PEȘTI

Este o zi favorabilă deciziilor importante. Poți să faci planuri pe termen lung în ceea ce privește relațiile sentimentale. Este recomandat să amâni activitățile importante la locul de muncă sau în afaceri, deoarece astăzi flerul nu te va ajuta.

sursă: eastrolog.ro

loading...

Comments are closed.