Horoscop 21 iulie 2021. Gemenii iau decizii bune, iar Racii sunt extrem de impulsivi în relații

Berbec

E mare agitație pe harta ta azi. Sunt multe dispute pe zona relațiilor, (ex. este partenerul meu, e familia mea), o să fi foarte teritorial azi. Trebuie să îți temperezi impulsurile în acest moment pentru că riști să faci crize de gelozie sau să fi mult prea agresiv și dominant.

Taur

Sunteți foarte geloși pe orice. Pe felul în care te îmbraci, ce gândești, ce spui și o să fie o epopee în relațiile tale, în relația cu colegii de muncă, cu șefii etc. Problema Taurului azi ține de frica de finanțe, frica legată de ziua de mâine. Taurii se vor calma, în momentul în care găsesc soluție la această provocare.

Gemeni

Foarte bune decizii luate azi. Este important să consolidați zona relațiilor sociale, zona interacțiunii umane. Idei foarte bune, decizii foarte bune în ceea ce privește cariera, dar trebuie să aveți grijă că o persoană care vă este vouă superioară, sau ca poziție mai mare, se teme de viteza cu care veniți din spate și o să încerce să vă oprească.

Rac

Azi sunteți extrem de impulsivi în relațiilor voastre. Ne așteptăm la conflicte ce sunt iscate din situații degeaba. Controlați-vă emoțiile pentru că cei din jur nu au nici o vină şi nu trebuie să îi transformăm în sacul nostru de box.

Leu

Ești bine susținut pe intuiție, ascensiune socială. Pavezi drumul pentru cariera ta, azi clarifici niște semne de întrebare privind un examen, o evaluare, un control și îți creezi niște alianțe puternice.

Fecioară

Azi Fecioara este în mare formă. Se organizează, se mobilizează și va rezolva niște chestiuni legate de casă, imoblie, acte, documente care țin de casă și imobile. Este un moment în care tu iei decizii importante privind un loc de muncă sau o colaborare cu o persoană cu care vei face echipă și vei avea niște rezultate foarte bune.

Balanţă

Ceva nu este în regulă la relația ta. Chiar dacă este frumos și drăguț, partenerul/a are ceva suspect, sau poate chiar tu ai o problemă. Este un moment în care te afli la o răscruce legată de carieră, parteneriat, afaceri și relația ta. Dești pare un moment greu și dificil pentru tine, acum se face ordine. Viața ta se reașează, oricât de dureros pare.

Scorpion

Iei niște decizii bune la serviciu, practic faci curățenie în jurul tău. Ai permis unor persoane să se infiltreze emoțional în jurul tău, până într-un punct în care te lipsesc de energie și te obosesc. Este foarte mare nevoie să îi pui la locul lor și să îți vezi de drum.

Săgetător

Ai foarte multă intuiție, vizavi de relațiile tale, de relații intime, particulare. Ai să intuiești un loc vulnerabil, unde se află călcâiul lui Ahile în relația ta, și ai ocazia de a remedia această ocazie. Ai grijă la ofertele care ți se fac azi, să cumperi ceva, fie că e mașină sau că e casă. Nu sunt oneste aceste oferte.

Capricorn

Faci o impresie foarte bună azi în întâlnirile sociale, discuții de grup, prezentare publică. Faci față cu brio, dar ai grijă în fața prietenilor pentru că s-ar putea să le dezvălui niște lucruri, să faci niște confesiuni care nu sunt necesare.

Vărsător

Ai noroc la drumuri, călătorii. Bine aspectat pe asimilare de informații noi, pe studii, ai rezultate deosebite pe acest plan. Cineva din străinătate, sau de o altă cultură decât a ta.

Peşti

Foarte bine susținuți pe carieră, asensiune socială, și aveți o intuiție superbă. Aveți o intuiție foarte bună, față de cei din jur și comunicați foarte bine. Puteți să vă consolidați prezența la locul de muncă și unii Pești s-ar putea să întâlnească o persoană cu care să formeze o relație.

Sursa: observatornews.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share