Alte știri

Horoscop 29 aprilie 2021. O zodie poate avea probleme la locul de muncă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Berbecii ar putea da naștere unor temeri financiare, însă acest aspect îi va face să fie foarte conștienți de valoarea lor, de drepturile lor și să ceară cu curaj ceea ce le revine. Pot să-și valorifice talentele într-un mod nebănuit, să găsească soluții care ar putea părea ciudate pentru alții. Este un moment în care inspirația și intuiția financiară funcționează la cote înalte. Nativii își doresc independență financiară mai mult ca oricând, dar pentru asta vor trebui să se detașeze de dependența față de alții.

Taur

Taurii au parte astăzi de o conjuncție între Mercur, planeta comunicării, și Luna Neagră, Lilith, în zodia lor. Acest context poate face nativii foarte expresivi, tentați să spună lucrurilor pe nume, fără menajamnete. Este un aspect care îi susține să se exprime liber, să vorbească cu curaj, iar vorbele lor acționează asemeni unui magnet pentru ceilalți. Pot avea inspirație și intuiție, idei bune în legătură cu proiectele lor și își fac planuri de viitor foarte îndrăznețe. Atenție la tentațiile sentimentale, la aventuri. Horoscopul de azi îi sfătuiește să petreacă mai mult timp cu gândurile lor, să elimine fricile care le trec prin minte și să-și asculte vocea interioară.

Gemeni

Gemenii au parte de o conjuncție care se formează între Mercur, guvernatorul lor, aflat în Taur și Luna Neagră, iar aspectul se produce pe o casă a subconștientului. Nativii sunt sfătuiți să valorifice la maxim acest context. Cu toate că pot activa frici majore care să le aducă stări de anxietate, puterea gândurilor lor este mare și pot întoarce tot acest context în favoarea lor. Pot să-și materializeze gândurile, însă este extrem de important ceea ce gândesc acum pentru că pragul între pozitiv și negativ este unul fin. Este un moment bun să se elibereze de temerile legate de carieră, imagine și să-și seteze strategii de ascensiune profesională. Pot afla secrete care să le schimbe modul de gândire.

Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să dea dovadă de un curaj aparte în discuțiile cu prietenii și să spună ceea ce gândesc fără a menaja pe cei dragi. Acest context poate aduce atracții ascunse față de persoane din anturaj pentru unii nativi. Pe de altă parte, intuiția le funcționează foarte bine și pot avea inspirația de care au nevoie pentru a-și pune în practică proiectele. Pot primi sfaturi bune de la prieteni și persoane apropiate. Horoscopul zilei îi sfătuiește să-și facă planuri de viitor clare, îndrăznețe și optimiste, pentru că șansele de a le materializa sunt foarte mari.

Leu

Nativii Leu pot activa o serie de frici legate de cariera lor, de ascensiunea profesională și nu este exclus să apară discuții care să le afecteze imaginea. Nu este momentul să se iluzioneze, ci să devină foarte practici în desfășurarea activităților, să aibă curajul de a discuta cu superiorii despre tot ce-i deranjează, inclusiv despre latura financiară. Un blocaj în comunicare acum le poate aduce minusuri până în vară în plan profesional.

Fecioară

Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Fecioară, va face astăzi o conjuncție cu Luna Neagră, aflată în sectorul spiritualității. Este un context deosebit de puternic pentru nativi care au șansa de a-și materializa cele mai înalte gânduri de evoluție personală și profesională. Pot să-și valorifice pasiunile, pot să primească ajutor de la ceilalți, sfaturi bune și pot face progrese. Credințele, convingerile și filozofiile de viață pe care le au devin prioritate, fie în a le transmite altora, fie în a și le schimba și împământeni pe cele noi. Pot fi dornici de a se detașa de anumite tipare de gândire, de anumite prejudecăți și pot explora noi domenii.

Balanță

Balanțele pot dezvolta niște frici financiare majore dacă nu sunt atente la gândurile lor. Poate fi vorba de conștientizarea unei dependențe față de ceva sau cineva care-i ține în loc, poate fi vorba de gelozii care se intensifică acum și teama de a pierde ceva sau pe cineva îi poate face conflictuali. Sunt sfătuiți să nu aibă încredere în propunerile financiare care vin acum spre ei, mai ales dacă vând/cumpără bunuri materiale. Nativii ar trebui să aibă mai mult încredere în intuiția lor și în ceea ce le spune vocea interioară. Horoscopul zilei îi atenționează că pot afla secrete și tentația unei aventuri ascunse, a unei relații extraconjugale este foarte mare acum.

Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion pot avea parte de dialoguri foarte îndrăznețe cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, iar nativii nu se vor lăsa deloc înduplecați deși ceilalți pot fi destul de acaparanți. Chiar dacă puterea nu este la ei, nativii pot negocia în avantajul lor, dacă știu cum să pună problema și își ascultă intuiția. Pot semna noi contracte, pot rezolva contexte legate de acte și pot face declarații de dragoste foarte pasionale, erotice, intense.

Săgetător

Săgetătorii prind mult curaj astăzi și spun lucrurilor pe nume la locul de muncă. Nativii simt nevoia să se elibereze de niște poveri în relațiile cu colegii și nu sunt excluse conflictele. Unii Săgetători își revendică drepturile financiare. Totodată, dau dovadă de multă putere mentală, însă trebuie să aibă grijă și să nu o transforme în tensiune mentală și agitație. Pot avea idei, inspirație astfel încât să-și eficientizeze munca.

Capricorn

Capricornii trăiesc destul de intens și erotic această perioadă, prin urmare este posibil ca și dialogurile să fie pe măsură, pline de pasiune, chiar și de romantism. Nativii flirtează cu multă detașare, au un magnetism aparte, iar cei care resimt constrângeri din partea partenerului nu vor ezita să se îndepărteze. Pe de altă parte, riscul de a cădea pradă unei tentații sentimnetale, unei aventuri este foarte mare. Din punct de vedere profesional, pot să-și conducă o pasiune pe culmile succesului.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de dialoguri tensionate în familie, se pot spune cuvinte grele, iar nativii capătă acea doză de curaj necesară pentru a spune lucrurilor pe nume și astfel de a se elibera de niște situații apăsătoare din trecut. Pot apărea discuții acolo unde nativii nu se simt apreciați de părinți, discuții financiare sau se pot afla secrete de familie. Nu este exclus ca unii Vărsători să ia decizia de a se muta de acasă. Acum se pot activa frici și obsesii legate de pierderea unei persoane dragi, a unui bun de patrimoniu, iar amintirile din copilărie pot reveni sub formă de traumă.

Pești

Nativii Pești pot să-și materializeze mai ușor ideile în această perioadă, deci trebuie să aibă grijă la ceea ce gândesc. Se bucură de intuiție, inspirație și imaginație, sunt puternici și de neînduplecat în negocieri. În dialogurile cu partenerul de viață sunt senzuali, erotici, iar cuvintele lor pot atrage ca un magnet, aspect care-i favorizează și pe cei singuri și dornici de flirt. În schimb, horoscopul zilei de 29 aprilie îi atenționează că au tendința de a fugi de anumite convingeri și principii, și pot face mai ușor obsesii acum, pot fi prea idealiști, se pot lega de o idee și nu vor renunța la ea orice ar fi.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.