Lifestyle

HOROSCOP 29 iulie 2021. Marte intră în zodia Fecioară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Horoscopul zilei de 29 iulie 2021. Nativii din semnul Fecioară se bucură de intrarea lui Marte în zodia lor, dat fiind că planeta le aduce energie.

Marte, planeta acțiunii și determinării, intră în zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. În tot acest răstimp, acțiunile noastre vor avea mult pragmatism, atenție la detalii și simț de responsabilitate. Vom deveni mai raționali, mai răbdători și mai meticuloși, mai disciplinați și calculați. Este o perioadă în care ne focusăm pe muncă, pe sănătate și stil de viață.

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul muncii și al sănătății și pentru aceștia va urma o perioadă în care focusul va fi pe îmbunătățirea stilului de viață, pe schimbarea rutinei zilnice, mai ales dacă este vorba de obiceiuri nocive. Nativii vor avea totodată mai mult spor și pragmatism în activitățile întreprinse, fie la locul de muncă, fie acasă.

Horoscop Taur

Taurii se bucură din plin de acest tranzit, dat fiind că Marte le activează sectorul sentimental. Pe de o parte crește dorința de a se distra, de a se relaxa prin activități care le fac plăcere, iar pe de altă parte se deschide o perioadă în care vor face ordine și curățenie în viața sentimentală. Urmează o perioadă bună pentru competiții și activități, hobby-uri care presupun mișcare.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul familiei și al locuinței. Pe de o parte, nativii pot deveni mai conflictuali cu părinții sau cu persoanelealături de care locuiesc, dar pe de altă parte se pot ocupa cu mai mult spor și simț practic de problemele care vizează locuința. Poate renovează casa sau se mută.

Horoscop Rac

Cu Marte în Fecioară, Racii au ocazia să spună lucrurilor pe nume, să-și ceară niște drepturi sau să negocieze cu multă atenție la detalii. Urmează o perioadă care le este favorabilă celor care vor să obțină acte, aprobări și avize, dar și celor care dau examene, interviuri și susțin ședințe sau discursuri în fața altora. Horoscopul de azi le poate aduce o mai mare dorință de a se plimba, de a pleca într-o vacanță și pot face plan uri în acest sens. Orcum este o perioadă în care nativii se mișcă mai mult, fac mai multe deplasări.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul financiar și mare parte din energia nativilor se va canaliza către creșterea și îmbunătățirea veniturilor. Nativii vor acționa ori de câte ori va fi vorba de a câștiga niște bani, dar pot fi stimulați și să-și valorifice niște talente. Este un răstimp al calculelor și analizelor financiare. Horoscopul zilei le cere să fie atenți și la cheltuieli în perioada următoare și să nu facă excese.

Horoscop Fecioară

Marte intră astăzi în zodia lor și Fecioarele vor observa că le va crește energia și vor fi mult mai motivate să-și atingă niște țeluri pe care le au. Răbdarea și meticulozitatea devin atuuri pentru nativi și reușesc să facă pași mici și siguri în direcția dorită. Totodată, le recomand să nu se suprasolicite și să-și canalizeze energia constructiv, ba chiar să facă mai multă mișcare în următoarea perioadă.

Horoscop Balanță

Marte în Fecioară poate aduce pentru cei născuți în zodia Balanță o serie de frământări, amintiri și acțiuni care vizează trecutul. Poate fi vorba de un fost partener care-i caută sau de căutarea unor adevăruri în viața de cuplu. Profesional pot juca mai mult în spatele cortinei. Este o perioadă în care au tendința să-și reprime trăirile și să devină mai irascibili, de aceea meditația și odihna sau tehnicile de relaxare mentală le pot fi de bun augur.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se bucură din plin de acest tranzit al lui Marte, guvernatrul lor, prin Fecioară deoarece le acctivează sectorul social. Nativii sunt mai dornici să iasă din casă, să cunoască noi persoane și să adere la noi organizații și anturaje. De asemenea, își pot canaliza energia către proiectee în care sunt implicați și pot reuși să-și construiască strategii sigure și practice pentru planurile de viitor pe care le au.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot profita din plin de tranzitul lui Marte prin Fecioară deoarece planeta le va activa sectorul carierei și îi va focusa foarte mult pe activitățile și responsabilitățile profesionale. Nativii vor avea energia necesară să-și atingă niște obiective, vor fi dornici de afirmare și avansare. Horoscopul zilei le cere mai multă atenție la relațiile cu superiorii în această perioadă deoarece pot fi mai conflictuale.

 Horoscop Capricorn

Capricornii au șansa odată cu acest tranzit al lui Marte prin Fecioară să se apropie, dar cu pași mici și siguri, de un ideal pe care și l-au setat. Pe de altă parte, nativii vor acționa în direcția obținerii unor răspunsuri legate de propriile lor convingeri și mentalități, motiv pentru care unii se pot înscrie la un curs, iar alții pot pleca într-o călătorie de cunoaștere, pot explora noi domenii.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de tranzitul lui Marte în sectorul financiar al banilor și bunurilor pe care le dețin împreună cu alții. Nativii pot fi mai determinați să lupte pentru un drept care li se cuvine, dar pot avea parte și de unele pierderi, de aceea ar fi depreferat să evite investițiile riscante sau să dea bani cu împrumut. În schimb, Marte în Fecioară îi susține să-și revitalizeze viața intimă.

Horoscop Pești

Marte în tranzitul să prin Fecioară va activa chiar sectorul relațiilor, iar cei născuți în zodia Pești vor simți nevoia să-și pună în ordine viața de cuplu, dar și anumite colaborări și contracte pe care le au. Nativii pot deveni destul de rigizi și pot adopta o atitudine mai serioasă în relațiile cu ceilalți, însă în cuplu pot profita pentru a reaprinde pasiunea. Horoscopul zilei le atrage atenția că pot avea parte și de conflicte cu cei apropiați pe parcursul acestui tranzit și ar trebui să fie mai îngăduitori.

sursa: Cancan.ro

loading...

Comments are closed.