Alte știri

Horoscop 9 iulie: Veştile bune nu vor înceta să apară! Vezi ce-ți rezervă astrele în funcție de zodie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bucurie mare în familie pentru unii nativi, în această zi. Veştile bune nu vor înceta să apară şi vă vor crea o stare de pozitivitate continuă. În afaceri aveţi grijă cu ce aliaţi colaboraţi, în caz contrar veţi întâmpina dificultăţi.

Horoscop 9 iulie 2019 Berbec
Berbecii s-ar putea să descopere că sufletul lor pereche este de fapt o persoană foarte apropiată. Prieteni foarte buni sau cunoştinţe vechi, în final veţi înţelege că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. Asiguraţi-vă că lucrurile merg bine între voi totuşi, în cazul în care vreţi să faceţi foarte repede paşii următori. Întemeiaţi-vă o familie, chiar dacă riscaţi să grăbiţi lucrurile. Nu veţi regreta în final.
 
Horoscop 9 iulie 2019 Taur
Taurul este sfătuit de astrologi să îşi vadă de sarcinile sale la serviciu. Staţi departe de bârfe, de situaţii tensionate, nu vă implicaţi în astfel deconflicte, mai ales dacă nu vă privesc. De asemenea, lăsaţi lenea deoaprte şi rezolvaţi-vă treburile în timp util. Doar aşa veţi avea şansa de a vă relaxa după amiază. În caz contrar s-ar putea să staţi peste program.
 
Horoscop 9 iulie 2019 Gemeni
Gemeni, nu vă grăbiţi aşa de mult în afaceri. Dacă aveţi de semnat un contract important, analizaţi toate psoibilităţile de câştig. S-ar putea să aveţi mai mult succes în dragoste. Petreceţi timpul cu eprsoana iubită, ieşiţi în oraş sau plecaţi într-o mini-vacanţă. Dacă nu aveţi o relaţie serioasă, ar fi cazul să fiţi mai deschişi cu cei din jur.
 
Horoscop 9 iulie 2019 Rac
Nativii din Rac trebuie să fie, astăzi, sinceri cu toţi cei din jurul lor. Dacă aveţi pe ceva pe suflet, astăzi este ziua în care puteţi spune acele lucruri pe care v-aţi tot ferit să le povestiţi. Este foarte important să alegeţi persoana potrivită căreia să vă confesaţi. După ce veţi scăpa de această povară, vă veţi simţi minunat, iar viaţa va avea un nou sens. Pe plan profesional, lucrurile vor merge extraordinar şi aţi putea primi un bonus.
 
Horoscop 9 iulie 2019 Leu
Nativii din Leu vor întâlni, astăzi, persoane care pot fi foarte amabile, însă ascund lucruri care v-ar putea face rău. Fiţi foarte atenţi la toţi cei din jurul vostru şi evitaţi, pe cât posibil, să picaţi în plasele întinse de oamenii răi. În schimb, căutaţi refugiu în braţele persoanei iubite sau în familie. Din această zi trebuie să învăţaţi un lucru foarte important şi anume că nu toţi oamenii sunt la fel şi nu toţi oamenii vă vor binele.
 
Horoscop 9 iulie 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară vor avea parte, astăzi, de o întâlnire de gradul zero. Poate fi vorba despre o persoană din trecutul vostru, cu care nu aţi încetat relaţia în termeni amiabili, sau o persoană alături de care aţi lucrat. În orice caz, încercaţi să evitaţi orice conflict care ar putea degenera. Este inutilă o astfel de abordare pentru că, cel mai probabil, nu va duce la nimic bun.
 
Horoscop 9 iulie 2019 Balanţă
Pentru că mulţi dintre oamenii care ţi-au fost aproape în ultima vreme vor pleca o vreme din preajma ta, e posibil ca azi să simţi o lipsă de căldură umană şi de comunicare. Poţi să încerci să găseşti noi prieteni în mediul online, sau să citeşti o carte. Nu ezita să mergi la cursuri de formale profesională, sau la seminarii pe teme educaţionale.
 
Horoscop 9 iulie 2019 Scorpion
S-ar putea să nu găseşti susţinere pentru ideile pe care le ai astăzi. Nu e o zi potrivită pentru a face schimbări fundamentale profesionale, sau în relaţie. Dacă te pregătisei să prezinţi celor din jur un proiect nou, sfatul este să mai aştepţi o zi mai propice pentru asta. Cel mai bine e să petreci ziua analizând chestiuni strict personale. Te poţi concentra pe eliberarea de vechi traume emoţionale, eventual cu ajutorul unui psiholog.
 
Horoscop 9 iulie 2019 Săgetător
S-ar putea să ţi se pară dificil să găseşti relaxarea în starea ta de spirit de astăzi. Acest obiectiv e posibil să se refere atât la chestiuni profesionale, cât şi la relaţiile tale sociale. Familiştii pot petrece câteva ceasuri rezolvând problemele de cuplu, sau ajutând o rudă. Atenţie însă, vei avea puţin timp de odihnă astăzi. Aşa că profită de el şi lasă corpul să se refacă.
 
Horoscop 9 iulie 2019 Capricorn
Capricornii au tendința de a-și băga nasul acolo unde nu le fierbe oala, iar problemele nu vor întârzia să apară. Există posibilitatea de a asista la o scenă care să le schimbe părerea despre o persoană apropiată, însă nativii din zodia Capricorn trebuie să realizeze că acestă situație li se datorează în întregime. Ceva mai multă grijă nu ar strica.
 
Horoscop 9 iulie 2019 Vărsător
Vărsătorii ar face bine să renunțe la iluzii și să bată fierul cât este cald. Dacă relația cu o persoană merge în direcția corectă, nu economisi clipele de bucurie pentru un viitor incert. Trăiește la potențial maxim fiecare zi, nimeni și nimic nu garantează că așa va fi mereu. Este posibil ca totul să se schimbe într-o singură secundă.
 
Horoscop 9 iulie 2019 Pești
Peștii au tendința de a se compara cu persoane dominante, de succes, care și-au construit o carieră remarcabilă. Nu te lăsa pradă invidiei, asigură-te că în fiecare zi înveți câte o lecție și devii din ce în ce mai bun. Marile caractere se construiesc cu pași mici, dar făcuți zilnic. Și nu uita că a fi de succes pe plan profesional nu garantează împlinirea pe cel personal.
loading...

Comments are closed.