Social

Horoscop: Ele sunt cele mai norocoase zodii în luna septembrie 2018

Pinterest LinkedIn Tumblr

Luna septembrie le va aduce o persoana misterioasa in viata lor. La final de luna, vor cunoaste o ascensiune profesionala la care niciodata nu au sperat.

Berbec –  Luna septembrie va fi una incarcata pentru nativii zodiei Berbec. Ii asteapta o noua etapa in viata lor, fiind urmariti de noroc in tot ceea ce fac. Cu toate acestea, ar trebui sa fie constienti de faptul ca nimic nu se intampla daca ei nu fac nicio miscare. Fiti deschisi oportunitatilor si faceti pasi catre proiectele pe care le planificati de atata timp. Aveti nenumarate sanse sa gasiti oamenii potriviti de care aveti nevoie. Ziua norocoasa a acestui semn zodiacal este 1 septembrie.

Leu – Leul pare genul de persoana care primeste tot ce isi doreste pe un platou placat cu aur, dar in realitate el insusi face pasi concreti catre ce vrea sa obtina. Gandirea pozitiva si entuziasmul sunt cele mai puternice arme ale Leilor. Atunci cand au incredere in ei si stiu ca pot reusi, sunt capabili sa mute muntii din loc. Luna septembrie le va aduce o persoana misterioasa in viata lor. La final de luna, vor cunoaste o ascensiune profesionala la care niciodata nu au sperat. Ziua norocoasa a acestui semn zodiacal este 7 septembrie.

Fecioara – In luna septembrie, nativii zodiei Fecioara pot obtine tot ce isi doresc prin inteligenta si ambitia lor. Ei au invatat sa-si faca propriul noroc, bazandu-se pe efortul sustinut si seriozitatea care ii caracterizeaza. Pentru ei urmeaza o perioada extrem de benefica in viata de familie. Daca sunt intr-o relatie este posibil sa faca pasul spre oficializarea acesteia.

loading...

Comments are closed.