Horoscop financiar – noiembrie 2018: Cum stai cu banii în funcție de zodie?!

zodii, bani, horoscopzodii, bani, horoscop 2018

Astrologii spun că zodia în care te-ai născut îți influntează viața din toate punctele de vedere, indiferent dacă crezi în asta sau nu. Vezi cum stai cu banii în această lună conform semnului zodiacal.

– Berbec
Ai ţeluri înalte, însă posibilităţile de a câştiga mai mulţi bani în această lună vor fi destul de puţine.
Este o perioadă mai bună de a-ţi aprofunda cunoştinţele, de a te specializa şi de a te perfecţiona în domeniul care te atrage. Încearcă să nu îţi faci iluzii, ci să te axezi doar pe fapte reale şi pe rezultate palpabile. Este necesar să refaci un plan pentru ca situaţia ta financiară să nu intre în impas. Dacă te organizezi cum trebuie, totul va fi bine.
 
– Taur
Sunt favorizate schimbările profesionale în această lună, cu toate că nu te simţi foarte pregătită în acest sens.
Este foarte important să ieşi din zona ta de confort dacă vrei să evoluezi şi, implicit, să câştigi mai mulţi bani. Încearcă să nu rămâi în urmă şi să te complaci într-o situaţie care îţi oferă un trai modest, ci fii ambiţioasă şi cere mai mult de la tine pentru că poţi. Foloseşte-ţi la maximum potenţialul!
 
– Gemeni
Luna noiembrie este bună pentru a-ţi scoate la înaintare abilităţile de comunicare şi de convingere.
Profită de orice ocazie de a te implica în proiecte noi şi nu spune nu negocierilor, mai ales atunci când vine vorba de bani. Poţi obţine o mărire de salariu doar dacă ai cuvintele potrivite la tine şi curajul necesar de a iniţia această discuţie. Abordarea temei nu ar trebui să fie una dificilă, în special dacă visezi la acest moment de multă vreme.
 
– Rac
Luna noiembrie vine şi cu veşti bune, dar şi cu unele mai puţin bune.
Cel mai probabil ai şansa de a face o investiţie majoră pe care ţi-o doreşti de multă vreme, dar pe de altă parte vei fi nevoită să îţi schimbi stilul de viaţă. Din moment ce vei rămâne fără economiile tale, se recomandă prudenţă în ceea ce priveşte cheltuielile pe care erai obişnuită să le faci în mod normal. Ai şi satisfacţii mari, însă şi sacrificiile sunt pe măsură.
 
– Leu
Încearcă în luna noiembrie să nu îţi faci speranţe prea mari în ceea ce priveşte o afacere proprie sau job-ul tău, altfel rişti să fii dezamăgită.
Dacă îţi faci planuri înainte de a te asigura cât de cât că ele pot fi puse în practică, atunci cel mai probabil vei da piept cu piedici care te vor întoarce din drum cu coada între picioare. Nu te pune singură în situaţii care îţi afectează atât prestigiul, cât şi încrederea în tine.
 
– Fecioară
Luna noiembrie va fi o perioadă frumoasă pentru tine, însă cu cheltuieli mai mari.
Cu toate acestea, ele vor cele care îţi vor oferi relaxare şi distracţie de moment, astfel încât nu vei considera că banii sunt pierduţi. Investeşti în tine şi în fericirea ta, şi pui preţ mai mult pe momente şi crearea de amintiri, decât pe portofel. Atitudinea ta cu privire la acest subiect va fi blamată de persoanele care au o mentalitate diferită de a ta, însă nu trebuie să iei în seama criticile care îţi ajung la urechi.
 
– Balanță
În această lună vei avea parte de cheltuieli mult mai mari decât de obicei, însă vor fi unele în scop recreativ.
După un an intens de muncă, ai nevoie şi meriţi un concediu de vis. Nu te uita la bani atunci când vine vorba de propria-ţi fericire, în special dacă eşti plecată în vacanţă. Meriţi acest răsfăţ şi trebuie să îţi reîncarci bateriile la maximum pentru a continua în acelaşi ritm ca până acum.
 
– Scorpion
Ai şansa de a câştiga mai mulţi bani în această lună, însă nu vei reuşi să pui nimic deoparte.
Astrele te sfătuiesc să fii mai fermă în faţa tentaţiilor dacă nu vrei, la final, să ai senzaţia că ai muncit degeaba. Toate eforturile tale profesionale trebuie să se concretizezi în lucruri de valoare şi nicidecum în unele care îţi aduc plăcere pe moment. Ascultă sfaturile celor dragi cu privire la cheltuieli!
 
– Săgetător
Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan financiar în luna noiembrie.
Cu toate că te aşteptai să câştigi o sumă de bani care să te ajute să îţi achiţi datoriile, acest lucru nu se va întâmpla. Vei învăţa ceva din această greşeală pe viitor, însă acum tot va trebui să faci eforturi mari pentru a ieşi din impas. Te vei vedea nevoită să te împrumuţi la cineva, însă fiind vorba de o sumă măricică, acest lucru va fi destul de dificil.
 
– Capricorn
Banii nu vor fi o problemă pentru tine în luna noiembrie, ba mai mult, ai satisfacţii majore pe acest plan.
Viaţa ta profesională evolueză într-un ritm ameţitor şi nici măcar tu nu îţi vei da seama cât norocoasă poţi fi. Conjuncturile vor fi de natură de a-ţi îmbunătăţi bugetul, dar totul datorită faptului că eşti atentă şi profiţi de oportunităţile care îţi ies în cale. Eşti pe o pantă ascendentă şi vei continua în acelaşi ritm câteva luni la rând.
 
– Vărsător
Munca ta va primi în această lună recunoaşterea mult dorită, iar acest lucru se va vedea şi la bani.
Cu toate că nu sperai, ai şansa la o mărire de salariu sau chiar la ocuparea unei poziţii mai bune în compania pentru care lucrezi. Nativii care îşi caută un loc de muncă în această perioadă sunt ajutaţi să obţină acest lucru mai uşor şi mai rapid. Încearcă pe cât posibil să nu te laşi păcălită de nimeni şi nimic, mai ales dacă vine vorba de economiile tale.
 
– Pești
Banii îţi pot crea probleme în această lună, atât în ceea ce priveşte relaţiile cu colegii sau partenerii tăi, cât şi în acelea cu persoanele dragi.
E posibil să te gândeşti atât de mult la acest aspect şi să îi aloci prea mult timp şi energie, iar din această cauză poţi stârni atât invidii, cât şi frustrări. Axează-te pe echilibru şi încearcă să ai câte puţin din fiecare, liniştea fiind cea mai importantă pentru o viaţă fericită.
Total
0
Shares
Total
0
Share