Life

Horoscop luna februarie: Berbecii sunt susținuți în mod necondiționat de către familie și prieteni, iar taurii vor să strălucească în lumina reflectoarelor

Pinterest LinkedIn Tumblr

În Februarie, nativii tuturor zodiilor vor traversa o perioada agreabilă, iar surprizele plăcute se țin lant. O comunicare eficientă aduce succesul în relațiile parteneriale si sentimentale.
Află ce ţi-au pregătit astrele în luna februarie a anului 2020.

BERBEC
În luna februarie vei primi veşti bune de la un prieten de la care nu ai mai auzit nimic de foarte multă vreme. Trebuie să iei decizii doar după ce analizezi bine situatia. Ti se propune o oportunitate care te tenteaza, dar iti rapeste din timpul liber. Familia si prietenii te sprijină neconditionat.
TAUR
Îţi place să fii în lumina reflectoarelor, iar viaţa ta va fi ghidată în această direcţie, în special începând cu luna februarie. În viaţa de familie îţi doreşti să aduci o schimbare şi începi să definesti ce e mai important pentru tine. In plan profesional sunt anumite schimbari care iti vor provoca disconfort, dar lucrurile se aranjeaza.
GEMENI
Luna februarie este luna în care veţi discuta cu partenerul planurile de viitor. Ai posibilitatea de a lămuri unele neînţelegeri mai vechi, dar asta se va întâmpla numai dacă nu vei da curs pornirilor impulsive. Dacă te gândeşti să-ţi schimbi domiciliul sau să faci unele modificări în casă, această lună este momentul propice pentru a face schimbari în acest sens.
RAC
In această lună mintea îţi stă numai la distracţie. Te-ai cam săturat să tot munceşti şi ai vrea o schimbare de ritm. Ia-ţi câteva zile libere si gaseste timp doar pentru tine. Vei avea o surpriza din partea unei persoane care te simpatizeaza. Se poate naste o poveste de dragoste.
LEU
Te aştepată un succes important pe plan profesional şi nu trebuie să eziţi să te implici într-un nou proiect sau să mergi pe cont propriu intr-o afacere. Atenţie însă să nu te implici în ceva ce este peste puterile tale sau care necesită ajutorul altora. Iniţiativele pe care le vei lua în această lună se vor dovedi utile şi poţi spera la realizări de exceptie, pentru că îţi reuşeşte tot ce-ţi propui.
FECIOARĂ
Fecioarele traverseaza in Februarie o perioada in care sansele de a lega o relatie deosebita sunt foarte mari. Dragostea le iese in cale cand se asteapta mai putin. Trebuie sa aiba mai multa incredere in propriile forte si lucrurile vor evolua de la sine. Pe plan profesional ai posibilitatea sa iti extinzi afacerea sau primesti o promovare demult asteptata.
BALANŢĂ
Ai de făcut o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele financiare. Este foarte probabil să ai tot felul de cheltuieli pentru a achiziţiona diverse obiecte.
Ca de obicei, în această lună vei fi plină de energie, iar creativitatea de care dai dovadă va fi apreciata. Capacităţile de comunicare vor atinge şi ele un nivel foarte ridicat, ceea ce te va ajuta în rezolvarea problemelor oficiale.
SCORPION
În aceasta luna traiesti dragostea la cele mai înalte cote, reuşind să fii un partener sensibil şi pasionat, romantic şi plin de energie.
Rezultatele concrete ale eforturilor tale nu se vor lăsa aşteptate şi primele semne de reuşită par să se arate la orizont. Reuşita este de partea ta în această perioadă, deci merită să încerci acum chiar şi cele mai îndrăzneţe proiecte pe care le ai în plan
SĂGETĂTOR
Vin veşti excelente care deschid perspective noi către viitor. Poate primeşti un telefon de la cineva din străinătate sau poate primesti musafiri neaşteptaţi, care îţi fac mare plăcere.
Ceea ce decizi începând de astăzi poate să îţi schimbe viaţa în bine. E foarte posibil să afli de o oportunitate care iti va dschide perspective foarte bune.
CAPRICORN
Este un moment delicat, când treci totul doar prin prisma raţiunii.Pentru că analizezi totul, incepi sa ai îndoieli în privinţa partenerului si asta s-ar putea să nască o oarecare stare de tensiune .
Cu siguranţă este doar o părere. În această lună vei primi veşti bune, motiv pentru care devii mai tolerant cu cel de lângă tine.
VĂRSĂTOR
Nevoia de prea mare libertate sentimentală ar putea fi greşit înţeleasă de partenerul de viaţă. Încearcă să fii ponderată în afirmaţii şi să acorzi atenţia cuvenită relaţiilor parteneriale. Atenţia îţi este îndreptată în această lună mai ales către activităţile sociale şi profesionale şi acest lucru te poate face să neglijezi chestiunile domestice.
PEŞTI
În această lună ai parte de o atmosferă agreabila în familie, datorită unui succes care îi priveşte pe toţi cei ai casei.
Se anunţă o veste bună pentru viitorul tău alături de cei dragi sau iei o decizie capitală prin care urmează să imbunatatesti caminul. Ai multă treabă, dar nu te plangi ci faci cu placere eforturile la care te-ai angrenat.

Sursa: Ce spun astrele 

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.