Social

Horoscopul zilei 25 septembrie 2019. Conflicte ascunse pentru Vărsător

Pinterest LinkedIn Tumblr

Horoscopul zilnic din 25 septembrie aduce vești noi despre fiecare zodie în parte: Taurii au parte de scandal cu persoana iubită, Gemenii sunt autoritari, Vărsătorii sunt avertizați: conflicte ascunse.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 25 septembrie 2019 Berbec

Ambiții. Berbecii au tot soiul de ambiții materiale sau de proiecte financiare de amploare. Unii Berbeci vor încerca să se organizeze din punct de vedere profesional cât mai avantajos, motiv pentru care vor depune eforturi în vederea concretizării lor cât mai rapide. Le ca ieși cu brio, fără probleme.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 25 septembrie 2019 Taur

Scandal. Au loc tot soiul de intervenții autoritare în spaţiul domestic sau familial, astfel că nativii vor manifesta destulă rezervă faţă de o persoană sau faţă de felul în care evoluează o relaţie sentimentală. Metodă, răbdare şi concentrare pe chestiunile pedagogice în relaţia nativilor cu copiii lor. Scandal cu persoana iubită.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 25 septembrie 2019 Gemeni

Autoritate. Gemenii vor avea o abordare autoritară în dialogurile şi întrunirile în care nativii vor fi chemaţi să exprime o opinie, să conducă o şedinţă, să ia o decizie. Unii ar putea avea impresia că sunt trataţi de pe o poziţie de superioritate pe care Gemenii şi-o arogă atunci când trasează nişte cadre de acţiune care nu ţin cont de dorinţa şi putinţa subordonaţilor sau chiar a colegilor lor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 25 septembrie 2019 Rac

Dezamăgire. Racii au acum un fel de a vorbi și de a se purta. Sunt tot mai atenți la detalii și la nuanțe, cu o mare disponibilitate pentru a verifica, corecta şi finisa un proiect oricât de mult timp le-ar lua ast. Simt adesea şi trăiri interioare neplăcute, generate de concluziile dezamăgitoare care îi vor obliga să ţină cont de natura reală a unor persoane sau grupuri de interese ce nu coincid cu viziunea lor despre libertate, adevăr, conştiinţă, oportunitate, adecvare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 25 septembrie 2019 Leu

Satisfacții. Leii au chef de a face lucruri deosebite, să se relaxeze și să întreprindă acțiuni care să le dea satisfacţii şi compensări interioare, ambalări afective. Pe de altă parte, nativii Leu vor simți nevoia de a privi cu multă atenţie o resursă financiară, de a veghea la ordinea şi legalitatea documentelor care le vor permite să intre în posesia unor sume de bani, la termenele scadente.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 25 septembrie 2019 Fecioară

Deziluzii. Luna va tranzita semnul lor zodiacal natal şi le va da răbdare, ambiţie şi determinare, un plus de simţ practic în a accepta, fără sentimentul înfrângerii sau al umilinţei, ori de câte ori vor fi obligaţi de împrejurări, să-şi asume ipostaze speciale, delicate sau neplăcute ce privesc viaţa de familie sau relaţia cu soţul/soţia. Astrologii le recomandă să nu ia decizii majore și să nu se bazeze pe impresii deoarece vor pica în deziluzii.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 25 septembrie 2019 Balanță

Îngrijorări. Balanțele au tot soiul de îngrijorări, iar cele două case ale sănătăţii vor fi solicitate de tranzitele momentului care le pot da peste cap, pentru două zile, funcţiile metabolice, fiziologia aparatulul digestiv şi le poate induce spaimă de necunoscut. Îndoiala și temerile din sufletul lor la locul de muncă în special vin pe fondul unor relaţii interumane care s-au degradat ori instituţia unde ei îşi desfăşoară activitatea trece prin momente grele.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 25 septembrie 2019 Scorpion

Obligații. Scorpionii vor simți nevoia sau poate obligația de a coopera cu persoanele cu care se află în relaţii apropiate, dar nu şi confortabile, mai ales că, în această perioadă, pot ieşi la iveală sau se pot accentua diferenţele de opinie, de interes sau de structură umană, ceea ce va pune atât relaţia, cât şi proiectul lor comun în dificultate. Până la urmă, o vor scoate la capăt.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 25 septembrie 2019 Săgetător 

Eforturi. Nativii vor depune mult efort de a-și gestiona atribuţiile de serviciu în aşa fel încât să rezolve, fără stres, conflictele, ostilităţile şi ipostazele delicate sau riscante pentru statutul, credibilitatea şi imaginea lor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 25 septembrie 2019 Capricorn

Bani. Nativii vor întreprinde activităţi şi iniţiative menite să permită o mai bună administrare a banilor şi bunurilor materiale, obţinerea de fonduri pentru o afacere sau o dezvoltare personală/profesională. Atenție la cum gestionați banii până la final.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 25 septembrie 2019 Vărsător

Conflicte ascunse. Nativii vor avea parte de muncă, obligaţii profesionale presante ca termen sau ca exigenţă. Mare atenţie la piedicile pe care le pot pune sau la şicanele pe care le pot juca persoanele ostile lor şi despre a căror atitudine şi intenţie Vărsătorii nu știu nimic.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 25 septembrie 2019 Pești

Haos și conflicte. Peștii vor avea parte de tot soiul de situații neplăcute, conflicte născute din senin, evoluţie haotică a unor întâlniri cu scop precis care degenerează în conflict. Cei născuţi în zodia Peştilor vor avea tendinţa să exagereze, să “pună la inimă”, să se iluzioneze sau să se înşele, să nu înţeleagă corect sau să nu sesizeze detaliile care fac diferenţa. Nu luați decizii.

loading...

Comments are closed.