Alte știri

Horoscopul zilei de 1 aprilie: O zodie dă lovitura la început de lună!

Pinterest LinkedIn Tumblr
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019: Săgetătorii sunt recompensați cu bani și cadouri, în urma muncii depuse, Capricornii se bizuie doar pe forțele proprii, Fecioarele se despart de partenerii de viață!
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 Berbec
Astăzi, bine ar fi să te ocupi de carieră și de imaginea ta în ochii celorlalți. Dialogurile cu șefii îți pot aduce informații noi legate de viitorul carierei tale. Există și nemulțumiri în acest sens, dar privește partea bună a lucrurilor. Statutul tău social și modul în care te tratează ceilalți se pot modifică excelent, dar asta depinde doar de ține. Spre seară, alătura-te celor dragi la o mică petrecere.
 
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 Taur
Relațiile cu străinătatea sunt prezente. S-ar putea să ți se ofere șansa să pleci la studii sau în interes de serviciu în afară granițelor țării. Totuși, bine este să iei în calcul și factorul neprevăzut. Chiar dacă apăr răsturnări de situație, totul este spre binele tău. În a două parte a zilei, programează-ți vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică sau o plimbare în aer liber.
 
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 Gemeni
Pentru ține este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor și a datoriilor de orice fel. Norocul la banii și bunurile altora este la ordinea zilei, dar fii cu băgare de seamă. Discordia îți poate creă neplăceri în orice moment. Verifică atent situația documentelor ce vizează banii. S-ar putea să descoperi nereguli, dar cu prudența și discernământ se pot remedia. Dozează-ți eforturile!
 
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 Rac
Astrele te sfătuiesc să te ocupi de relațiile parteneriale și colaborări. Există multă agitație în acest domeniu, dar și multă susținere. Bine ar fi să verifici situația parcurgerii etapelor în cadrul colaborărilor în care ești implicat. Sunt posibile neînțelegeri cu partenerii, dar dialogul amiabil va jucă un rol important în soluționarea conflictelor. În a două parte a zilei, rezervă-ți timp și pentru partenerul de viață.
 
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 Leu
Ai foarte multe treburi de rezolvat la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de tensionate, dar presărate și cu aspecte bune. Combativitatea de care dai dovadă în rezolvarea sarcinilor care îți revin nu prea este privită cu ochii buni de către șefi. Pe de altă parte, bine este să reții că doar tu îți ești cel mai bun aliat. Sănătatea este vulnerabilă. Fii prudent cu organismul tău și odihnește-te mai mult.
 
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 Fecioară
Zi minunată pentru ține la capitolul distracții. Ești pus pe soții, însă ceilalți s-ar putea să îți tăie elanul. Relația cu persoană iubită stă pe un bulgăre de dinamită. Temperează-ți veselia și cheful de glume pe seamă altora. Orientează-ți eforturile către activități dragi sufletului tău. Alții pot avea surprize din partea copiilor. În a două parte a zilei se recomanda odihnă.
 
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 Balanță
Treburile gospodărești sunt tema principală a zilei. Ai spor la curățenii generale, reparații curente și reamenajări interioare. Se poate pune problemă achiziționării unei locuințe sau a unui teren. Noul se va instală în acest segment pe neașteptate. Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. Evită discuțiile contradictorii și fii conciliant. Nostalgia copilăriei te va cuprinde spre seară.
 
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 Scorpion
Se pare că vei fi mai mult pe drumuri. Dacă ești nevoit să călătorești, fii cu băgare de seamă și verifică atent toate detaliile. Pentru alții pot apărea aspecte legate de forme de școlarizare pe termen scurt. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii apropiați te pot pune pe gânduri. Nu luă de bun chiar tot ce afli. Însă, unele vești îți vor fi de folos peste o vreme. În a două parte a zilei se întrezăresc treburi casnice.
 
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 Săgetător
Aspectele bănești s-ar putea să te preocupe întreagă zi. Poți primi cadouri și recompense, dar și banii meritați în urmă muncii depuse la un loc de muncă. Capitolul financiar este foarte dinamic, însă prudența și discernământul te pot feri de neplăceri. Energia viatala este la cote scăzute, așa încât ocupă-te doar de activități ușoare. După-amiază, orientează-ți gândurile și către lațurile spirituale ale vieții.
 
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 Capricorn
O zi foarte dinamică. Relațiile parteneriale sunt în continuă transformare, iar dacă ești implicat în proiecte, se pare că ai foarte de mult de lucru. Va trebui să te bazezi doar pe forțele tale. Fii prudent și ține cont și de părerile celorlalți. Chiar dacă există multe nemulțumiri sufletești, la capitolul financiar sunt posibile surprize plăcute. Spre seară recomandabil este să stai mai mult în preajmă celor dragi.
 
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 Vărsător
Îți este de mare folos odihnă și dialogul cu propria ta ființă. Se pare că în sufletul tău este multă forfotă, iar ceilalți nu pot înțelege acest lucru. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii și revelații legate de evenimentele și oamenii din viață ta. Evită activitățile care te solicita prea mult. Sănătatea este vulnerabilă. În a două parte a zilei plimbă-te în aer liber, meditează într-o biserică sau bucură-te de o carte bună.
 
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 Pești
Prietenii alcătuiesc subiectul tău favorit de astăzi. Este nevoie de multă prudența în toate tipurile de relații. Ai multă susținere din partea celorlalți, dar se pare că tu nu prea observi acest lucru. Detasează-te de toți și de toate. Poți primi sfaturi și îndemnuri folositoare, chiar dacă unele nu îți sunt pe plac deocamdată. În a două parte a zilei, ascultă-ți sufletul și retrage-te în locuri liniștite.
loading...

Comments are closed.