Alte știri

Hramul Chişinăului 2018: Programul artistic al sărbătorii de astăzi

Pinterest LinkedIn Tumblr

În acest an, Capitala Republicii Moldova marchează 582 de ani. Primăria municipiului Chişinău a prezentat programul manifestărilor cultural-artistice consacrate Hramului oraşului Chişinău.

Pe parcursul zilei se vor desfășura mai multe competiții sportive, expoziții dedicate orașului, concurs internațional de dansuri ș.a.
 
La ora 09:00 va fi organizată o Liturghie de Hram la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului”. În Scuarul Catedralei Mitropolitane, în intervalul orelor 10:00-17:00, vor fi expoziții de artizanat, floristică etc. Inaugurarea oficială a sărbătorii va avea loc între orele 11:00 și 12:00, tot în Scuarul Catedralei.
 
De la 12:00 până la 14:00, în PMAN va fi prezentat spectacolul coregrafic „În ritmul dansului modern”.
 
La ora 13:00, în Scuarul Centrului Academic Internațional „Eminescu”, va fi dezvelit bustul marelui poet Mihai Eminescu, după care va avea loc un recital de poezie. Valsuri și tangouri celebre cu fanfara vor fi prezentate, în intervalul 16:00-18:00, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”.
 

Tradiționalul concert din PMAN va începe la ora 17:00 și se va termina la miezul nopții. Primăria promite multe surprize muzicale!

Este important să precizăm că astăzi va fi sistată circulația transportului pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt în perimetrul str. Ismail și Mihai Viteazul.

loading...

Comments are closed.