Alte știri

De ani întregi, un belgian este asaltat de livrări de pizza. Într-o singură zi au venit și 10 curieri la ușa lui

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jean Van Landeghem, un bărbat de 65 de ani din orașul belgian Turnhout, se confruntă de aproape 10 ani cu o problemă ciudată, informează The Independent.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

La orice oră din zi sau noapte la ușa lui e posibil să apară un curier cu o pizza. Bărbatul primește de aproape 10 ani pizza pe care nu a comandat-o.

Situația a fost pusă inițial pe seama unui adrese greșite, însă comenzile, care uneori conțin și kebab, au continuat să vină, câteodată de mai multe ori pe zi.

Apogeul a fost atins în luna ianuarie, când la ușa lui Van Landeghem au apărut 10 curieri într-o singură zi, unul dintre ei cu 14 pizza.

„Nu mai pot să dorm. Încep să tremur când aud un scuter pe stradă”, a declarat Jean Van Landeghem pentru publicația Het Laatste Nieuws.

Van Landeghem nu a plătit niciodată pentru vreo pizza livrată pentru că a refuzat mereu comanda, însă situația este frustrantă atât pentru el cât și pentru restaurante.

Un prieten de-al lui, care locuiește la aproape 30 de kilometri depărtare, în Herenthout, se confruntă cu o situație asemănătoare de aprope la fel de mult timp.

Incidentele au fost raportate poliției, iar oamenii legii sunt de părere că autorul farselor îi cunoaște pe amândoi.

Sursa: Digi24.ro

Citește și: OMS: Peste 600 de milioane de oameni se îmbolnăvesc anual din cauza mâncării

loading...

Comments are closed.