Alte știri

I-au descoperit cadavrul la 9 ani după moarte, în propriul apartament. Rudele nu l-au căutat, credeau că „s-a mutat”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un norvegian a fost găsit fătă suflare în locuința sa din Oslo după ce nimeni nu îl văzuse timp de nouă ani. Vecinii și rudele credeau că acesta s-a mutat, informează libertatea.ro

Bărbatul a fost căsătorit și avea șase copii din câteva casnicii, însă a fost găsit de administratorul casei sale. Acesta a chemat Poliția, deoarece avea nevoie să intre în apartament pentru a efectua lucrări de întreținere.

Vecinii au spus că acesta era retras, iar când rudele nu l-au mai văzut, au crezut că s-a mutat sau a fost dus într-un cămin pentru bătrâni. Poliția a estimat că bărbatul a murit în aprilie 2011.

Datele exacte au fost stabilite după datele indicate pe o cutie de lapte și o scrisoare găsită în locuință. Autopsia a stabilit că decesul a survenit din cauza naturale.pe baza unei cutii de lapte și a unei scrisori care au fost găsite în apartamentul său. Autopsia a arătat că bărbatul a murit din cauze naturale.

Totuși, bărbatul era căutat de Administrația Norvegiană pentru Muncă și Asistență Socială, care i-a oprit pensia după ce nu a mai putut să îl găsească, dar facturile au continuat să fie achitate automat de pe cardul bancar al bărbatului.

Acesta este un caz special și ne-a ridicat semne de întrebare despre cum a fost posibil așa ceva. Pe baza informațiilor pe care le avem, evident vorbim despre o persoană care a ales să aibă cât mai puțin contact cu alți oameni”, au spus ulterior oamenii legii jurnaliștilor norvegieni.

Citește și: Moment istoric. Agenția spațială a Emiratelor Arabe Unite va avea pentru prima oară o femeie astronaut

loading...

Comments are closed.