Alte știri

Ianis Hagi e nemulțumit la Genk și vrea să plece în ianuarie! Anunțul făcut de presa din Belgia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ianis Hagi (21 de ani) pare din ce în ce mai nemulțumit la Genk, iar presa din Belgia anunță că ar putea pleca în perioada de mercato din ianuarie, anunță DigiSport.ro

Conform site-ului Voetbal24, Ianis vrea să primească mai multe șanse. Dacă antrenorul lui Genk, Hannes Wolf, nu-l va folosi mai mult în perioada următoare, decarul naționalei ar putea pleca la un alt club.

Ianis Hagi a fost transferat cu eticheta de vedetă în această vară, dar nu s-a impus la Genk. Fiul lui Gheorghe Hagi a marcat 3 goluri în cele 12 meciuri în care a evoluat.

Antrenorul FCSB-ului, Bogdan Vintilă, nu se gândește pentru moment la alți jucători: „Eu sper ca Ianis să joace în continuare, asta îmi doresc. Nu pot să spun eu dacă îmi doresc un jucător sau nu. Eu am jucătorii mei și țin la ei. Despre ceilalți, numai de bine”, a spus Vintilă, la conferința de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan Mediaș.

Ianis Hagi a fost transferat de Genk în vara acestui an, de la Viitorul Constanța, în schimbul sumei de 4 milioane de euro.

loading...

Comments are closed.