Social

Iată ce a pățit o studentă după ce s-a rugat la moaștele Sfintei Parascheva să se mărite cu un coleg de facultate

Pinterest LinkedIn Tumblr

În fiecare an, la Iași ajung sute de mii de pelerini pentru a se ruga la moaștele Sfintei Parascheva. Oameni bolnavi sau care au suferit crunte decepții în dragoste, credincioși care doresc binele familiilor lor, cu toți stau la cozi uriașe pentru a ajunge lângă racla în care se află moaștele Sfintei Paracheva.

Printre cei care, de-a lungul timpului, au apelat la ajutorul Sfintei Parascheva s-a aflat și o tânără care era studentă chiar la o facultate din Iași. Întâmplarea a făcut ca tânăra să cunoască, în acea perioadă, un băiat din București. A realizat că este vorba despre o iubire puternică – atracția fiind reciprocă – și s-a rugat Sfintei Parascheva pentru… căsătorie. Existau, la vremea respectivă, și unele impedimente, a mărturisit fata, viitorii ei socrii împotrivindu-se mariajului. Numai că…

”În timpul studenţiei la Iaşi, mi-am cunoscut viitorul soţ din Bu­cureşti. Dându-mi seama că pot sta alături de el toată viaţa, m-am rugat  Sfintei Parascheva pentru căsătorie. Înaintea nunţii au fost multe impedimente, între care şi împotrivirea socrilor. După ce am făcut cununia civilă, piedicile de tot felul au dispărut şi socrii înşişi au fixat data nunţii în preajma sărbătorii de 14 octombrie. Atunci, am ştiut că Sfânta Parascheva ne-a arătat semnul binecuvântării ei”, a spus tânara respectivă, conform doxologia.ro.

loading...

Comments are closed.