Social

Iată ce cumpără moldovenii cel mai des din sex shopuri! Vibratoarele sunt la mare căutare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pentru a-și colora viața sexuală adulții din Moldova adesea recurg la jucării sexuale. În prezent, aceste jucării sunt destul de accesibile și pot fi găsite într-o gamă foarte variată. Acest lucru este posibil datorită sex shopurilor – magazine pentru adulți, care comercializează produse cu tentă erotică: jucării erotice, lenjerie intimă provocatoare, lubrifianți, prezervative, filme pentru adulți și multe altele, scrie diez.md.

Așadar, printre cele mai populare obiecte procurate de moldoveni din sex shopuri găsim următoarele:
 
Unul dintre articolele populare pe site-urile sex shopurilor din Moldova este produsul Cătușe tip „Sever”. Articolul respectiv este din piele artificială și costă 190 de lei.
 
Un alt produs care se numără printre cele mai întrebate de moldoveni este vibratorul. De fapt, la dispoziția clienților sunt puse mai multe tipuri de astfel de produse. Vibratorul este jucăria preferata a multor cupluri, este una dintre cele mai populare și cunoscute jucării sexuale. Aceasta stimulează intens zonele erogene intime, dar și zonele de pe întreg corp ale partenerilor. Acesta poate fi achiziționat începând cu prețul de 250 de lei. Printre cele mai populare se numără: vibratorul clasic și vibratorul realist. Desigur pentru senzații mai tari puteți apela la magazine tech din Moldova. Acolo găsiți vibratoare performante, doar că prețul acestora începe de la o mie de lei (este posibilitatea de a achita produsul și în rate lunare).
 
Inel cu vibrație roz, este o altă jucărie care este inclusă în topul vânzărilor din sex shopurile din Moldova. Acest produs aduce plăcere ambilor parteneri, stimulând clitorisul partenerii și prelungind erecția la bărbat. Prețul acestei jucării este de 300 de lei.
 
Un alt produs popular este Pompa bărbați Developer Red. Acest produs este destinat penisului, îmbunătățește erecția și mărește penisul. Se vinde la prețul de 420 de lei.
 
Printre cele mai populare produse se numără și lubrifiantul. Acesta nu este o jucărie sexuală, dar este folosit și recomandat la orice jucărie sexuala. Multe cupluri îl folosesc pentru a evita disconfortul. El poate fi achiziționat la diverse prețuri, în funcție de firmă și proprietățile substanțiale. În sex shopuri cele mai populare tipuri de lubrifiant au prețul cuprins între 120 și 200 de lei.
 
Pe lângă cele enumerate mai sus, pe site-urile sex shopurilor moldovenești mai sunt populare astfel de produse precum: bilele acoperite în silicon (100 de lei) și spray-ul pentru ejaculare (120 – 350 de lei).
loading...

Comments are closed.