Politic

Iată ce decizie a luat PAS în privința lui Andrei Năstase!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Redacția noastră a apelat serviciul de presă al Partidului Acțiune și Solidaritate pentru a afla dacă PAS va susține candidatul Platformei DA la alegerile locale din Chișinău, care urmează să aibă loc în luna mai. Iată ce decizie a luat Biroul Politic Național (BNP).

„În conformitate cu procedurile statutare ale partidului și prevederile legislației electorale, BNP a decis că la ședința Consiliului Politic Național (CPN) se va lua decizia cu privire la alegerile pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău”, a declarat Cristina Bujor pentru Telegraph.md.

Ședința CPN al Partidului Acțiune și Solidaritate va avea loc miercurea viitoare, adică pe 21 martie 2018.

Menționăm că Platforma DA l-a înaintat deja pe Andrei Năstase la funcția de Primar General, iar Năstase a speră că Maia Sandu nu va înainta un canditat propriu ci îl va susține pe el. „Așteptăm acum un răspuns de la colegii noștri de la PAS. Orice decizie va fi luată noi o vom respecta”, a declarat liderul-candidat al Platformei DA.

Amintim că Maia Sandu a declarat recent în cadrul unei emisiuni televizate că partidul ei a realizat un chestionar care a fost trimis la 2 000 de oameni, aceștia fiind întrebați dacă PAS să susțină candidatul Platformei la funcția de Primar al Capitalei. În conformitate cu rezultatele obținute, Maia Sandu va lua decizia dacă îl va susține pe Năsatase, sau nu.

loading...

Comments are closed.