Social

Iată ce se întâmplă de fapt cu copiii adoptați de cuplurile homosexuale!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Milioane de români vor merge la vot la referendum pentru a interzice practic căsătoriile homosexuale prin Constituţie. Este de remarcat că o bună parte dintre votanţi vor merge la urne fără să cunoască vreun homosexual care are intenţia de a întemeia o familie, scrie presa de la București.

Ca atare, impresiile lor sunt în mod necesar formate de ce spune pastorul, preotul, sau de ceea ce văd la televizor despre homosexuali. În mod cert mulţi dintre ei au o grijă reală că homosexualii vor adopta copii, iar soarta acelor copii va fi una tragică.

Orice schimbări în regimul adopţiilor sunt complicate de cazurile adopţiilor internaţionale cu probleme, de cazurile de pedofili străini veniţi în România pentru turism sexual sau de soarta orfanilor români traficaţi pentru prostituţie în vestul Europei. Pastorii români îşi pot speria aşadar congregaţia cu un inventar de grozăvii referitoare la abuzuri asupra copiilor adoptaţi.

 
Pentru majoritatea votanţilor, homosexualii sunt aşadar pericolul nevăzut, care adună congregaţia în jurul valorilor. O afacere bună pentru culte, organizaţii religioase şi partide ce urmăresc să profite de pe urma acestei frici de pericolul nevăzut al adopţiilor homosexuale.
 
O mare parte din populaţie nu se lasă însă manipulată de “pericolul homosexual”, şi e nemulţumită de acest referendum din argumente de oportunitate: un demers juridic aparent inutil, costisitor, populist, manipulator, dezbinator în maniera lui Putin- în definitiv, cu cele 167 de milioane cheltuite pe acest referendum s-ar putea face şcoli, grădiniţe, etc. Cu astfel de logică orice om de bună credinţă poate să treacă peste subiect şi să stea liniştit acasă în weekendul referendumului.
loading...

Comments are closed.