Politic

Igor Dodon a anunțat că va renunța la președinția PSRM, chiar dacă există voci care îi cer să rămână în funcție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon a anunțat că va renunța la funcția de președinte al PSRM, chiar dacă există voci în partid care îi cer să rămână în această postură. Politicianul s-a referit la acest subiect în cadrul unei emisiuni la Prime TV.

Igor Dodon a declarat că la congresul PSRM, care va avea loc în data de 18 decembrie, urmează să fie aleasă o conducere colectivă a formațiunii și schimbat statutul partidului. Potrivit
”PSRM nu va avea președinte de partid, va fi un organ colegial de conducere compus din Executivul politic. Vor fi 5, 7 sau 9 va decide Consiliul Republican. Colegii mi-au propus să fiu alături de ei mai departe, să nu plec din echipă. Evident că nu am să plec pentru că am ridicat acest partid în ultimii 10 ani. Pe 18 decembrie 2021 se fac exact 10 ani din momentul când am fost ales lider al acestui partid. (…) Eu voi fi alături de ei în fiecare zi, îi vor ajuta. Au fost și voci care mi-au spus să nu plec. Chiar dacă sunt colegi care spun să nu modificăm statutul, sunt ferm convins că vor susține ideea pe care am propus-o și vor avea încredere în ceea ce spun eu. Sper foarte mult că, sâmbătă, la congres, vom vota unanim ”, a declarat politicianul.

La congresul din 18 decembrie, Igor Dodon urmează să fie ales președinte de onoare al PSRM.

loading...

Comments are closed.