Actualitate

Igor Dodon a avut o întrevedere cu primarul capitalei. Despre ce au discutat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, în cadrul căreia s-a discutat despre despre subiecte legate de activitatea capitalei, în special în urma anulării mai multor restricții care au fost valabile pe perioada stării de urgență, relatează Telegraph.md

Ion Ceban a dat asigurări că, în comun cu serviciile municipale, sunt analizate și întreprinse măsuri care ar conduce la minimizarea riscului de contaminare cu COVID-19, dar și la revenirea a agenților economici la regim de lucru normal.

În contextul subiectului legat construcțiile neautorizate din Chișinău, Igor Dodon a susținut ideea primarului de a determina prin lege necesitatea delimitării hotarelor tuturor zonelor spațiilor verzi din mun. Chișinău, interzicerii construcțiilor în perimetrul zonelor verzi, înstrăinării terenurilor funciare din municipiu, dării în arendă în exclusivitate prin licitație publică și transparent, dar și alte reglementări necesare pentru protecția și dezvoltarea patrimoniului municipal. Președintele a precizat că este gata să susțină și să promoveze asemenea inițiative legislative.

Citește și: Edilul capitalei a prezentat noul proiect privind amplasarea publicității stradale în Chișinău

loading...

Comments are closed.