Oficial

Igor Dodon a avut o întrevedere cu reprezentanții corpului diplomatic

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preşedintele ţării, Igor Dodon, a avut luni tradiționala întrunire cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova, șefii de misiuni și reprezentanți ai organizațiilor internaționale, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului prezidențial de presă, în cadrul întrevederii şeful statului a menționat trei subiecte de interes major pentru cei prezenți. Preşedintele ţării a relatat despre politica internă a țării și intențiile guvernării de a întreprinde pași concreți în vederea sporirii nivelului de trai al populației prin implementarea unor proiecte majore de infrastructură.

Igor Dodon a subliniat faptul că, colaborarea eficientă dintre Președintele țării, Președintele Parlamentului și Prim-ministru creează o bună oportunitate pentru continuarea promovării cu succes a schimbărilor ce au loc în țară, astfel încât să fie resimțite de către cetățeni.

Un alt subiect abordat în cadrul întrevederii a vizat politica externă a statului. Preşedintele ţării a reconfirmat intenția guvernării actuale de a continua promovarea politicii externe echilibrate între Est și Vest. De asemenea, Igor Dodon a reiterat că conducerea ţării va respecta toate angajamentele asumate față de partenerii externi, inclusiv implementarea celor mai importante reforme.

În altă ordine de idei, oficialii au vorbit despre evoluția și perspectivele reglementării diferendului transnistrean.

Citește și: SUA și Moldova au convenit să coopereze pentru consolidarea statului de drept și a bunei guvernări

loading...

Comments are closed.