Alte știri

Igor Dodon a discutat cu locuitorii din Ungheni despre scumpirile în lanț care se produc de când Maia Sandu este președinte

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul vizitei sale de astăzi, Igor Dodon  s-a întâlnit cu locuitorii municipiului Ungheni în incinta Casei de Cultură din oraș, unde au fost abordate diverse probleme din domeniul economic, educațional, medical, al administrației locale și cel al infrastructurii.

În ultima perioadă, în municipiul Ungheni au fost implementate diverse proiecte de infrastructură precum reabilitarea drumurilor, lucrări de reparație a Liceului Teoretic Alexandru Pușkin, gazificate localități etc.

Potrivit lui Igor Dodon, oamenii s-au plâns pe scumpirile în lanț la produse alimentare și industriale, combustibil și medicamente, care au avut loc de când Maia Sandu a ocupat funcția de Președinte al țării.

Liderul PSRM i-a îndemnat pe cetățeni să susțină Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, cu nr.6 în buletinul de vot, la parlamentare din 11 iulie, pentru a stopa scumpirile și haosul, care se instaurează în țară și pentru a oferi o viață decentă oamenilor.

loading...

Comments are closed.