Alte știri

Igor Dodon a felicitat lucrătorii din sistemul bancar cu ocazia sărbătorii profesionale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi este marcată Ziua lucrătorului bancar, celebrăm 30 de ani de la înființarea Băncii Naționale a Republicii Moldova care a pus temelia sistemului bancar din țara noastră, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a felicitat lucrătorii din sistemul bancar din Moldova cu ocazia sărbătorii profesionale:

Cu acest prilej, felicit toți specialiștii din domeniul bancar, angajații Băncii Naționale a Moldovei și ai tuturor băncilor ce activează în Moldova, or, rolul Dumneavoastră în dezvoltarea unei economii prospere este foarte important.

Țin să remarc că unul din fondatorii Băncii Naționale a Moldovei a fost Leonid Talmaci, considerat de specialiștii de peste hotare, dar și de cei din țara noastră, unul din cei mai buni guvernatori. Anume datorită eforturilor și profesionalismului domnului Talmaci, Banca Națională a devenit un actor important în sistemul bancar din țara noastră, care a contribuit enorm la consolidarea statalității Republicii Moldova.

Cu regret, conducerea actuală a BNM nu depune eforturi suficiente pentru apărarea interesului național, este influențată și dirijată din exterior.

Stimați lucrători bancari, profit de această ocazie ca să vă urez mult succes în activitate, sănătate și pace în familiile Dumneavoastră!

Citește și: Sediul PSRM a fost vizitat de reprezentanții poliției. Ce spun socialiștii

loading...

Comments are closed.