Alte știri

Igor Dodon, alături de soția sa: ”Noi avem nevoie de o Moldovă puternică și independentă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon a votat astăzi pentru independența și păstrarea statalității Republicii Moldova. Pentru pace și prietenie interetnică în țara noastră. Pentru dezvoltare economică și stabilitate în Moldova. Pentru relații de prietenie cu partenerii noștri din Vest și din Est. Pentru păstrarea istoriei și memoriei strămoșilor noștri. Pentru credința și tradițiile noastre.

”Știu că majoritatea covârșitoare a concetățenilor mei împărtășesc aceleași valori și votează la fel ca și mine. Sunt convins că concetățenii mei vor face alegerea corectă. Noi avem nevoie de o Moldovă puternică și independentă. De o dezvoltare economică stabilă, de pace interetnică și socială. De relații de prietenie cu toți partenerii noștri externi.

Astăzi, Moldova are nevoie de votul și de susținerea dumneavoastră. Îi îndemn pe toți cetățenii să vină la secțiile de votare și să facă alegerea corectă. Alegerea în favoarea Moldovei! Veniți la secțiile de votare, unde sunt respectate toate cerințele sanitaro-epidemiologice. M-am convins personal de acest fapt chiar la secția unde am votat. Haideți să avem o atitudine grijulie unii față de alții și să respectăm toate măsurile de profilaxie.
Împreună vom reuși!”, a declarat Igor Dodon, după ce și-a exercitat dreptul de vot împreună cu soția sa.

 

loading...

Comments are closed.