Politic

Igor Dodon: Am marea onoare de a o cunoaște! Zinaida Greceanîi își sărbătorește ziua de naștere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanâi își sărbătorește, azi, ziua de naștere. Igor Dodon, împreună cu soția sa Galina, nu au ratat ocazia s-o felicite cu acest prilej.

„Am felicitat-o astăzi pe doamna Zinaida Greceanîi cu prilejul zilei de naștere și i-am transmis sincere urări de bine împreună cu sentimentele de recunoștință pentru excelența morală, profesionalismul, dedicația și atitudinea binevoitoare de care dă dovadă.”, afirmă Igor Dodon într-o postare pe facebook.

„Aniversarea de astăzi prilejuiește momentul de a reînnoi respectul profund pe care îl port pentru doamna Greceanîi, avînd marea onoare de a o cunoaște, drept o persoană cu demnitate, și de a lucra împreună în cele mai diverse situații și perioade. Sunt convins că nu doar cei cu care dumneaei conlucrează, dar și oamenii ale căror doleanțe le ascultă cu atenție deosebită apreciază corectitudinea, experiența, potențialul de gestionare a riscurilor, altruismul și capacitățile de lider.”, mai adaugă șeful de stat.

Zinaida Greceanîi s-a născut la 7 februarie 1956, satul Metalist, regiunea Tomsk, URSS, este o politiciană și economistă din Republica Moldova, care ocupă începând cu data de 8 iunie 2019 funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova.

Citește și: VIDEO // Andrei Năstase acuză TV8 de promovarea FALSURILOR: „Asta înseamnă PROPAGANDĂ”

loading...

Comments are closed.