Alte știri

Igor Dodon către Maia Sandu: „Ați dat miliardul, ați dat aeroportul și după v-ați întâlnit cu Rothschild la ambasadorul SUA acasă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Întrevederea dintre Maia Sandu și miliardarul Nat Rothschild a avut loc chiar la sediul Ambasadei SUA. Dezvăluirile au fost făcute de către Igor Dodon în cadrul emisiunii live, transmite Telegraph.md, cu referire la Politics.md

“Data de 29 iunie 2013, Maia Sandu pune la vot darea în concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău. Data de 12 septembrie 2013, se dă Aeroportul la Avia Invest, iată Maia Sandu cu mâna ridicată. Și acum o faceți pe deșteapta? Ca după ce eu v-am numit premier, dvs să vă întâlniți cu Rothschild în sediul Ambasadei SUA, pe data de 10 august 2019. Și dvs îmi spuneți de corupție și interese. Ați dat miliardul, ați dat aeroportul și după v-ați întâlnit cu Rothschild la ambasadorul SUA casă. Lucru confirmat de ministrul dvs Brânzan”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că NR Investments Ltd, compania care îi aparține miliardarului Nat Rothschild, a cumpărat în august 2019 Avia Invest, compania care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău. NR Investments Ltd a achiziționat o participație de 95% la Avia Invest. Acordul a fost ratificat în august 2019 de către reprezentanții Avia Invest LLC (Avia Invest) și beneficiarul exclusiv al NR Investments, Nat Rothschild. Aeroportul Internaţional Chişinău a fost dat în concesiune în 2013 pentru o perioadă de 49 de ani.

DECLARAȚIE // Am fost la un pas de a-mi pierde mama din cauza Maiei Sandu

loading...

Comments are closed.