Igor Dodon despre blocul ACUM: “Sunt slabi și nu sunt pregătiți pentru guvernare. Ei ar trebui să fie, preferabil, în opoziție”

Maia Sandu, Andrei Năstase, blocul ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, Platforma DA, Vladimir Socor, Igor Dodon, președintele republicii moldova, blocul acum nu este pregătit pentru a guverna, partide politice, parlamentul republicii moldova,

În cadrul unei emisiuni televizate, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a numit exponenții blocului ACUM ca fiind slabi și că nu sunt pregătiți pentru a guverna.

 „Ei ar trebui să fie, preferabil, în opoziție”, a declarat Igor Dodon. 

Președintele țării a mai spus că blocul ACUM nici nu s-a gândit măcar ca să ajungă la putere și că pe interior, deputații PAS cu DA recunosc că sunt slabi din punct de vedere politic.

„Inițial cei din ACUM nu s-au gândit să ajungă la putere, ei nu sunt pregătiți pentru asta și ei știu că nu sunt pregătiți și știu că sunt slabi”, a punctat Președintele Dodon.

Coincidență sau nu, dar și analistul politic american, Vladimir Socor, a declarat că blocul ACUM nu este pregătit pentru a guverna Republica Moldova și are nevoie de timp pentru ca să-și formeze o echipă de guvernare.

“Blocul ACUM are un răgaz să se pregătească, PAS și DA au nevoie de acest răgaz, să se pregătească programatic cu echipa de guvernare și cu comunicarea dincolo de electoratul românofob”, a declarat Vladimir Socor.

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share