Alte știri

Igor Dodon, despre consolidarea societății: “Primul pas a fost unirea forțelor de stânga”

Pinterest LinkedIn Tumblr

La o întâlnire electorală cu alegătorii din Anenii Noi, Igor Dodon a menționat că a pus umărul la consolidarea societății, iar unirea socialiștilor și comuniștilor este un prim exemplu, dar nu poate face așa ceva și cu politicienii care militează pentru lichidarea statului și a tradițiilor moldovenești, inclusiv a Bisericii Ortodoxe.

Liderul socialist, candidat pe lista electorală a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a menționat că poate discuta despre consolidarea societății și cu alți lideri politici, însă doar dacă aceștia vor ca Moldova meargă înainte.

“Primul pas spre consolidare a fost unirea forțelor de stânga, dar nu pot consolida societatea cu cineva care vrea lichidarea țării, a tradițiilor moldovenești și a Bisericii Ortodoxe”, a declarat liderul PSRM, comentând că unele forțe de dreapta sunt pentru legiferarea diferitor marșuri și acțiuni străine culturii moldovenești.

Amintim că Igor Dodon, împreună cu Vladimir Voronin, se află în fruntea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, concurent electoral cu nr.6 în buletinul de vot.

loading...

Comments are closed.