Politic

Igor Dodon, despre imunizarea cetățenilor cu vaccin expirat: Este foarte grav. Dacă s-a mai admis și așa ceva, atunci trebuie să zboare toți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că toate dacă informația cu privire la administrarea vaccinurilor anti-COVID este adevărată, atunci toate persoanele implicate, începând cu conducerea sectorului de Sănătate, trebuie să fie sancționate.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Igor Dodon a declarat, la un post privat de televiziune, că după auditul Curții de Conturi, conducerea Ministerului Sănătății și cea a Guvernului, trebuie să iasă imediat cu explicații în fața cetățenilor, astfel ca să nu fie admisă creșterea reticenței față de vaccinare.

”Ținând cont de haosul în administrarea domeniului sanitar, cauzat de incompetența conducerii acestui domeniu, nu exclud că este o eroare. Nu vreau să cred că au fost administrate vaccinuri cu termen expirat. Chiar dacă conducerea ministerului admite așa ceva, cred că medicii nu au permis administrarea vaccinului expirat. Dacă s-a întâmplat așa ceva, este foarte grav. Se întâmplă de rând cu vaccinarea în stradă. Dacă s-a mai admis și așa ceva, atunci trebuie să zboare toți. Acest caz este strigător la cer. Foarte rapid, Ministerul Sănătății, conducerea Guvernului, trebuie să iasă mâine, la prima oră, și să explice oamenilor, pentru că ei nu vor mai dori să se vaccineze. Dacă a fost admisă administrarea vaccinului cu termen expirat toate persoanele implicate trebuie sancționate”, a declarat Dodon.

Președintele PSRM a mai menționat că țara trebuie să fie asigurată și cu vaccinul Sputnik Vpentru, care este solicitat de cetățeni.

loading...

Comments are closed.